ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři

BENAGO C SI V POHÁRU ČMFS S LIGOVÝM ÁČKEM NEZAHRAJE
27. února 2006

Poslední krok k "benagovskému derby" se nepodařilo udělat. Soupeř byl většinu zápasu lepší, navíc se všichni naši hráči zrovna nepotkali s optimální formou.

BENAGO C - MONTANA 2000 5:11 (2:3)

Předzápasové prognózy jsme si malovali hodně vesele, ale realita byla zcela jiná. Z původně nominovaného kádru se pro velký fotbal omluvil Šindelář a pro zranění nemohl nastoupit Bílý, Jančí a Pešta (zlomená noha!!!). A tak na poslední chvíli byl donominován z U-18 Fridrich.
Nominace posledního hráče byla tahem který mohl vyjít a také vyjít nemusel. Bohužel nastala ta druhá variata. Do hry jsme totiž zapojili i nigerijského útočníka Oluseguna Adenubiho. V předchozích zápasech prokazoval velmi dobrou techniku a rychlost, ale v tomto zápase nemohl své přednosti uplatnit, především z důvodu fotbalových návyků.
Nechci aby to vyznělo nějak divně, ale navíc nominace rozhodčího na tento zápas byl jeden velký omyl. Rozhodčí pískal nejednotně na obě strany, navíc nepřesně a co je horší, měl docela problémy s aplikací pravidel. Konečný výsledek by byl asi stejně v náš neprospěch, ale alespoň by svým rozhodováním neotrávil hráče a nevnesl na hřiště zbytečné emoce.

Samotný zápas se nevyvíjel dobře, soupeř byl od začátku vždy o krok napřed a svojí rychlostí dělal obraně velké problémy. Navíc již v 5. vedl 0:2 a to se pak proti takovému soupeři těžko dotahuje.
Smůlou (nebo i nekoncentrovaností) bylo i to, že pokaždé když jsme snížili na rozdíl jediného gólu, tak jsme vzápětí znovu inkasovili. Výsledkový poločas je pro nás hodně lichotivý, neboť soupeř v závěru neproměnil dva desetimetrové kopy.
Na úvod druhé půle jsme znovu inkasovali po nedůslednosti obrany, ale vzápětí jsme dokázali kontrovat naší nejhezčí akcí zápasu - Jarda Líman na půlce zachytil balón, narazil si s Fridrichem a pádil k soupeřově brance. Rovněž Fridrich přímočaře u postranní čáry mířil vpřed a pak předložil Límanovi míč před branku tak přesně, že se ten prostě musel trefit.
Bohužel tato akce zůstala ojedinělá a tak skóre začalo narůstat v náš neprospěch. Ještě v 32. nám trochu svitla naděje, kdy se rohu Valigůry trefil Šulc a upravil na 4:5. Ale pak soupeř předvedl několik rychlých brejků, které byly korunovány góly v naší síti a rázem to bylo 4:8.
Šest minut před koncem musel navíc ze zápasu odstoupit Jarda Líman a bylo hodně zle. Valigůra sice po Kastnerově výhozu snížil na 5:8, jenže pak se již prosazoval jen soupeř. Konec zápasu hráči již vypustili, přestali bránit a snažili se prosadit indiviálně. Což mělo za následek jediné - nulová efektivita ve střelbě a góly v naší síti.

Jak jsem již uvedl v úvodu, na hráče v zápase padl jakýsi útlum, některé hráče jsem herně vůbec nepoznával, navíc se mnoho nedařilo ani tradičním oporám. A na některých hráčích bylo znát, že se sezöna teprve rozbíhá - chyběla rozehranost, sehranost i přesná střelba.
Zároveň je nutno na říci, že jsme hráli proti velmi kvalitnímu soupeři jenž disponoval hráči ze Střížkova (ČFL). Navíc je druhý ve 3.třídě a má našlápnuto na postup. A zajímavost na závěr - v jedenácti zápasech měl na podzim průměr obdržených branek 1,8. A my jsme mu jich nastříleli v jednom zápase téměř třikrát tolik.

Sestava: Kastner - Líman Jarda, Líman Jiří, Šulc, Sedláček, Valigůra, Adenubi, Fridrich
branky: 2 Valigůra, Líman Jarda, 1 Šulc
asistence: 1 Šulc, Valigůra, Fridrich, Kastner
žk: Líman Jarda
diváci: Srb K, Srb L, Křivava, Srbová

Horní řada zleva: Miroslav Srb (vedoucí týmu), Olusegun Adenubi, Martin Valigůra, Pavel Šulc, Jaroslav Líman, Kamil Srb (šéftrenér U-15 a U-18)
Dolní řada zleva: Vladimír Fridrich, Jiří Líman, Miroslav Kastner, Jan Sedláček

Miroslav Srb
© INFONet