ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




V přípravném zápase v hale Sparty jsme si poradili s druholigovým Mělníkem, i když na obou stranách chyběla řada hráčů.
1. září 2007

FC BENAGO "A"
FK OLYMPIK MĚLNÍK
5:4 (2:1)
30. srpna, 21:15 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Polák
Branky: 3 Filinger, 1 Simitči B, Hernandez - 2 Runt, 1 Janouch, Fiala
Asistence: 2 Mullai G, 1 Hernandez

Sestava FC Benago:
Kudrna - Simitči B, Filinger, Hernandez, Mullai G, Brožek, Mrština, Chrobák, Fitzel, Bartošek
Trenér: Beni Simitči

Sestava Olympik Mělník:
Saibt, Duník – Spal, Bouška, Pokorný, Průcha, Runt, Fiala, Janouch, Trutnovský, Jurčovský
Trenér:



Zasloužená výhra...

Zápas začaly obě strany hodně opatrně, ale už během pár minut jsme se dostali do dobrých příležitostí, které jsme bohužel nevyužili. Asi to pramenilo trochu z nervozity jak to zvládneme a také to, že jsme šli do zápasu s velkým respektem k soupeři, protože přes léto se Mělník hodně posílil a má velké plány na postup do 1 ligy.

Po zápase ale musím říci, že aby postoupili, budou mít co dělat, protože jsou i jiné silné týmy v 2.lize a ty budou chtít také postoupit.

Docela rychle jsme vedli 2-0 góly Filingera a Beniho a i když jsme měli poločas úplně pod kontrolou, tak díky chybě Kudrny jsme jim darovali gól do šatny. Navíc jsme neproměnili i prodloužené penalty.

Pak zase bral na sebe Filinger obrat zápasu a po sólo akci (jak jinak) krásně pověsil na 3-1. Během té doby nás soupeř začal šikovně a úspěšně tlačit a po našich nepochopitelných individuálních chybách jsme soupeři zase darovali další 2 góly, kdy jsme nechali soupeře dorazit na střelbu, místo abychom je odstranili někam do bezpečí a dvěma góly otočili vývoj zápasu.

Jenže zase na scénu vstoupil Filinger a svým hattrickem definitivně zhasl naděje soupeře a později na to ještě Hernandez korigoval výsledek v náš prospěch...

Utkání skončilo zaslouženě 5:4 jelikož jsme byli lepší než soupeř, který se představil ve velice dobrém světle.

Nezbývá nic jiného než pogratulovat a popřát hodně úspěchu soupeři z Mělnika. Doufám že se jim podaří postoupit, v opačném případě by to byl velký propadák...

Beni Simitči

FOTOGALERIE:
© INFONet