ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Do další prvoligové sezóny jsme vstoupili bohužel prohrou na horké východočeské palubovce.
8. září 2007

NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO
FC BENAGO "A"
6:4 (3:1)

7. září, 20:00 - SH Vysoké Mýto

Rozhodčí: Henych Karel (8.2), Novotný Josef (8.2)
Delegát: Starý Ladislav

Branky: 2. Novotný Pavel (Kroulík Radovan), 3. Malý Roman, 18. Jandera Dušan (Kaplan Aleš), 32. Macko Jaroslav, 34. Novotný Pavel, 38. Malý Roman (Dostál Jakub) - 15. Hernandez Antonio (Brožek Daniel), 30. Hernandez Antonio (Filinger David), 35. Hernandez Antonio (Simitči Beni), 37. Hernandez Antonio (Filinger David)

Sestava Vysoké Mýto:
Gerčák Libor - Dostál Jakub, Jandera Dušan, Novotný Pavel, Macko Jaroslav, Kroulík Radovan, Malý Roman, Unger Jaroslav, Pilný Pavel, Kaplan Aleš, Chadima Marek
Trenér: Roman Malý

Sestava FC Benago:
Kudrna Michal - Simitči Beni, Brožek Daniel, Filinger David, Bartošek Tomáš, Hernandez Antonio, Rada David, Gazmend Mullai, Mrština Bohumil
Trenér: Beni Simitči




Podrobnosti zápasu přiblížil Beni Simitči:
Vysoké Mýto byla a je vždy těžká nedobytná tvrz, ale dle letošních informací tak měli mít slabou sestavu bez zvučných jmen (mimo gólmana Gerčáka a kapitána Malého) a pravda je, že opravdu nehráli žádné hvězdy, ale bylo to výborně bojující mužstvo, které i nám ukázalo, že když je oslaben tým, tak s bojovností se dá ledaccos udělat.
To, co jsme my vždy dělali, ale nyní bojovnost z naší stany byla vidět jenom posledních 10 minut.
Zápas začal nezačal a my už prohrávali 2-0 a defacto bylo rozhodnuto, protože hrát v Mýtě v té malé hale s plným hledištěm a s bojovným mužstvem, které někdy používalo i "nefutsalové triky", tak to se moc nemůže počítat s tím, že otočíte vývoj zápasu.
Navzdory tomu, že tým "nešlapal" jak měl a že pořád vznikali problémy v komunikaci a dorozumění mezi hráči a brankářem, jsme díky Tonymu (dal všechny naše 4 góly a celý tým mu ze srdce gratuluje) dali kontaktní gól a žili dál.
Ale díky "lajdáckým" chybám nás všech soupeř zase zvýšil náskok na 4-1, pak opět Tony dal na 4-2 a vzápětí soupeř udělal na 5-2 a bylo na čase přemýšlet o power-play, protože jedině přes dobře odehrané power-play jsme mohli něco zachránit a málem nám to vyšlo.
Vynikající power-play, sníženi skóre na 5-4, dalši 2 góly Tonyho, spousta šancí a sevření soupeře na jeho půlce, ale na víc to nešlo.
Při jedné začínajíci akci se nedohodli "veteráni Benaga" Filinger a Brožek s gólmanem, následovala "malá domů" a Mýto z nepřímého kopu zvýšilo z blízkosti na 6-4 a nám zhasla naděje aspoň na bod.
Zasloužená výhra Mýta a k ní má gratulace.
My jsme totálně propadli v úvodu zápasu a to bohužel rozhodlo. Samozřejmě jsme byli oslabeni o Aga, Aleše a Chrobáka, ale i tak jsme měli minimálně na bod, protože když si vzpomenu jaká jména v minulosti hrála za Mýto, a v pátek tam neměli žádného z nich, tak si myslim, že po pár kolech nás bude ta nevyužitá šance hodně mrzet, ale život jde dál, je to jen začátek soutěže. My se musíme rychle zkonsolidovat, a doma v pátek naplno bodovat proti nováčku soutěže z Boleslavi. Doufám už plné síle...

Beni Simitči


FOTOGALERIE:
© INFONet