ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Domácí nečekaná prohra nás dostala na poslední místo tabulky, ale stále se jedná jen o rozjezd do soutěže, na poplach se nebije.
16. září 2007

FC BENAGO "A"
SELP SV MLADÁ BOLESLAV
1:4 (0:2)
14. září, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Hanzlík Jiří (7,7), Matějka Zdeněk (7,2)
Delegát: Maurer Miroslav
žk: Simitči Beni, Filinger David - Pergl Pavel
Branky: 27. Filinger David - 18. Kahuda Jan, 19. Kamenický Jaroslav, 29. Holeček Michal (Laštovka Lubomír), 37. Sopko Martin (Pergl Pavel)

Sestava FC Benago:
Kudrna Michal, Bilík Pavel - Simitči Beni, Simitči Agron, Filinger David, Hernandez Antonio, Štorc Aleš, Bartošek Tomáš, Gazmend Mullai, Mrština Bohumil, Siegl Horst
Trenér: Beni Simitči

Sestava Selp Mladá Boleslav:
Knobloch Ondřej, Šturma David - Kahuda Jan, Kamenický Jaroslav, Sopko Martin, Mareš Zbyněk, Hrdina Martin, Oliva Petr, Laštovka Lubomír, Svoboda Petr, Pergl Pavel, Holeček Michal, Kracman Matěj
Trenér: Jiří Baborák



Propásnutý zápas, tak mohu označit tento duel ze Selpem...
Teoreticky super příprava, ale praktika nám asi zůstala v šatně a musím říci, že je to velká škoda, protože jsme věděli dopředu co nám hrozí od jejich hračů, kteří v minulosti za nás hráli (Kahuda, Knobloch, Hrdina, Holeček, Svoboda).
Chtěli jsme dát rychlý gól a tím rozhodit Knoblocha, který po obdrženém gólu není psychicky zrovna v pohodě, což se potvrdilo po gólu Filingera na 2-1, kde byl značně nervózní a následně začal tu svoji klasiku s nervama na rozhodčí a soupeře, a pak vše vyrcholilo likvidačním zákrokem na Beniho, který to se štěstím neodnesl zlomeninou nohy...
Měli jsme je tlačit dal od naší branky, aby se Kamenický nedostal do střely a napadat je od půlky, ale bohužel tohle se splnilo jen částečně. Nehrozilo že nám daji nějaky gól ze signálu a byli jsme přesvědčeni, že bude rozhodovat bojovnost a větší touha po vítězství, ale soupeř měl o hodně větši motivaci než my a nic jiného než jim gratulovat nejde.
Pevně věřím, že odveta u nich bude o něčem jiném, protože oni lépe již nedokážou zahrát a my jsme hráli "pod naší úroveň"...
Bylo na nás vidět zklamání z minulého zápasu v Mýtě a nesehranost mezi sebou. Touto cestou chci poděkovat Alešovi Štorcovi, který i navzdory všem problémum co měl po návratu z Agentiny ze sálovky, dá se říci bez pořádného spánku rovnou šel pomoci Benagu, to se vidí málokde.

My se teď v týdnu soustředíme na přípravu na velmi těžký zápas na půdě Mikesky kde se nam nedaří a v oslabené sestavě tam pojedeme něco uhrát.
Budeme muset čekat na návrat Klímy, který nás ponese o třídu výše a spoléhat se na jeho fantastické výkony, které potvrdil i na MS sálovky v Argentině, na Aniho Mullaie, který čeká na udělení víza a na dalši 3-4 posily, které se mají postupně objevit v následujících dnech."

Beni Simitči

FOTOGALERIE:
© INFONet