ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




V hodně okleštěné sestavě jsme po slabém výkonu horko těžko porazili poslední celek ligové tabulky především díky výbornému výkonu Honzy Klímy.
19. ledna 2008

FC BENAGO "A"
BULLDOGS HODONÍN
2:1 (1:0)
18. ledna, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Lobo Radek (7,6), Milner Michal (7,6)
Delegát: Poppr Zbyněk
Branky: 16. Siegl Horst (Bartošek Tomáš), 34. Filinger David - 28. Malůš Stanislav
žk: 0 - Linhart Viktor

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Kudrna Michal - Simitči Agron, Filinger David, Bartošek Tomáš, Fitzel Tomáš, Macek Filip, Siegl Horst, Stojaník Ondřej, Da Silva Walber
Trenér: Petr Málek

Sestava Bulldogs Hodonín:
Myšák Stanislav, Malůš Stanislav, Nekarda Robert, Podrazil Tomáš, Linhart Viktor, Matuška Josef, Vorálek Ivo, Jakubíček Michal, Šebesta Ondřej
Trenér: Kolínek



Zápas okomentoval Miroslav Srb, sekretář klubu:
Zápas jsem osobně viděl až od druhého poločasu, ale dle dostupných informací se průběh poločasu prvního mnoho nelišil od dění v druhé půli.
Naši hru drželi jako obvykle Klíma s Filingerem, na hřiště se nedostal ani jeden z brazilců, chyběl rovněž zraněný Hernandez a distancovaný Beni. Naštěstí byl na utkání v útoku Horst Siegl, který poslal náš celek do vedení, když dorazil střelu Toma Bartoška. Bylo navíc jasné, že jsme v zápase favority, neboť soupeř je již jistým sestupujícím, ale naše hra vypadala úplně jinak. Ještěže v prvním poločase dokázal Klíma udržet čisté konto po rychlých útocích soupeře, neboť jejich zakončení bylo hodně tragické.
A druhý poločas ?
To bylo jen čekání na to, kdy se soupeři podaří překonat výborného Klímu. Nepochopitelně jsme totiž doma proti poslednímu celku hráli na brejky ! Jenže to by se ty brejky musely dařit, vždyť největším problémem bylo přejít jeden na jednoho, největším expertem na ztrátu míče v těchto soubojích byl Stojaník, kterému se druhý poločas vůbec nepovedl a navíc se dost podepsal na vyrovnávacím gólu v naší síti. Velké štěstí jsme měli i v tom, že hodonínští zbrkle zahazovali své šance nebo trefovali tyče. A to vůbec nemluvím o tom, že si nebyli schopni dojít celých deset minut pro šestý faul ! Naštěstí pro nás. V druhé půli se rovněž trápil i Fitzel a i Fíla zažil lepší zápasy. Jenže naštěstí to byl právě on, který dokázal poslat pár minut před koncem do růžku hodonínské branky a zajistit nám utrápené vítězství.
Jen doufám, že v pondělí proti Chrudimi se objeví již oba brazilci a uzdraví se Hernandez. Jinak by to mohl být domácí debakl.

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet