ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Ve velmi kombinované sestavě jsme byli druhému celku tabulky více než vyrovnaným soupeřem a kdyby Filinger proměnil 10m kop, mohli jsme i vyhrát !
27. ledna 2008

FC BENAGO "A"
DELTA-REAL ŠUMPERK
5:5 (3:4)
25. ledna, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Jedlička Jaroslav (7,2), Hanzlík Jiří (7,1)
Delegát: Návesník Pavel
Branky a asistence: 5. Filinger David (Da Silva Walber), 8. Fitzel Tomáš (Simitči Agron), 19. Simitči Agron, 29. Simitči Agron (Filinger David), 38. Fitzel Tomáš (Simitči Agron) - 6. Opravil Zdeněk (Málko Martin), 7. Navrátil Petr, 13. Opravil Zdeněk (Málko Ondřej), 14. Sokol Richard (Navrátil Petr), 36. Sokol Richard (Tezner Jiří)
žk: Látal Marek - Málko Martin, Sokol Richard

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Soukeník Ondřej - Simitči Agron, Da Silva Walber, Filinger David, Bartošek Tomáš, Fitzel Tomáš, Látal Marek, Kore Gokmen, Svoboda Zdeněk
Trenér: Petr Málek

Sestava Delta-Real Šumperk
Gruntorád Martin - Strnad Martin, Tezner Jiří, Málko Martin, Málko Ondřej, Navrátil Petr, Sokol Richard, Opravil Zdeněk, Okleštěk Lukáš
Trenér: Petr Klusák



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Prohru s Chrudimí jsme tajně chtěli odčinit a porazit druhý nejlepší celek ligy Šumperk. Když mě ale den před zápasem volali Stojaník a Macek že mají teploty a že nemůžou v pátek hrát, tak se mě zhroutil úplně celý plán, protože stále je nemocný Hernandez a Sigi je se Spartou na soustředění a ať se zdá lidem že on nám nemůže pomoci tak já si myslím opak a mimo toho že to je jeden kus hračů je to také útočník, který stejně upoutá pozornost soupeřových obránců a pomáhá nám. A dále - já jsem v trestu a Caio ještě čeká na fax z Brazílie - tak máme 6 nevyužitých hráčů. Bohužel.
Ale s tím jsme už nemohli nic dělat, protože se hraje z obou stran 4+1 od začátku a doufal jsem, že můžeme něco uhrát maximálně díky bojovnosti, ale z druhé strany jsem moc nevěřil že něco uhrajeme, protože když se člověk podíval na sestavu soupeře (komplet) a naší - ze základu Ago, Fíla, Da Silva a mladíci Bartošek a Fitzel, který se teprve učí a z béčka Látal (kterému také děkuji, že nechal práci a šel nám pomoci), tak jsem si v duchu řekl, že jen ať nedostaneme nějakou nakládačku od ofenzivního Šumperka s herními návyky z fotbalu a právě kvůli tomu jsem se bál, protože díky zkušenostem z fotbalu hrajou tvrději a důrazněji a proto soupeře hodněkrát tím překvapí.
To samé bylo i v pátek v 1 poločase u Fitzela, Bartoška a Látala, kdy jsem dostali blbé góly jenom a jenom z nedůrazu. V 2 poločase jsme si řekli a slibili že budeme hrát "tvrději" a důrazněji na soupeře a najednou to začalo fungovat, protože scénář z 1 poločasu, kde soupeř byl lepší než my se neopakoval, ba naopak, my jsme je ve 2 poločase tlačili a měli jednou šanci za druhou, které ale neproměnili Da Silva, Filinger, Bartošek, Fitzel. Jedna pasáž zápasu, kdy soupeř otočil výsledek, byl trochu útlum z naší strany, ale jak jsme to srovnali a vzápětí vedli, tak bylo jasné, že jsme byli lepší (podotýkám ve 2 poločase). Mimo těch 4-5 100%tutovek Fíla nedal 10m kop a bohužel jsme jenom remizovali.
Zavěr - kdyby mě někdo řekl, že v pátek uhrajeme remízu se Šumperkem, tak bych mu řekl, že v té sestavě že je blázen a že beru bod všemi deseti, ale po zápase jsme byli všichni zklamaní, protože jsme byli o milimetr blízko 3 bodům a tím pádem i blízko play-off, takhle budeme muset udělat malý zázrak a udělat ve zbývajících 3 zápasech 7 bodů...
Musím složit absolutorium všem klukům co hráli, protože někteří hráli úplně vyždímaní na maximum skoro bez střídání (Ago, Fíla), Klímič chytal s velkými bolestmi zad a Tomáš Fitzel byl po celotýdenním průjmu. Konečně si ale pěkně zahrál Da Silva a z druhé vlny splnil na 100% to co od něj očekáváme. V týdnu budeme čekat na výsledky našich přímých soupeřů (Mikeska, Pardubice a VŠB) - jak dopadnou a připravíme se na pátek maximálně dobře, využijeme i přímý přenos k prostudování našeho soupeře VŠB v zápase s Chrudimí.


O zápasu podrobně informuje web e-futsal:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=32961


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=774

Miroslav Srb
© INFONet