ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




2.zápas čtvrtfinále play-off"" - Odvetný zápas jsme zvládli mnohem lépe, ale ani to nestačilo na postup do dalších kol play-off. A tak sezona pro nás skončila.
16. března 2008

FC BENAGO "A"
ECO-INVESTMENT PRAHA
1:3 (0:2)
14. března, 20:30 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Lobo Radek (8), Venc Radek (8), Kincl Miroslav
Delegát: Bydžovský, Chyba
Branky a asistence: 21. Filinger David - 13. Vodecký Igor (Šnídl Petr), 15. Sláma Zdeněk, 39. Vodecký Igor
žk: Simitči Agron, Filinger David, De Oliveira Caio - Frič David

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Soukeník Ondřej - Simitči Agron, Simitči Beni, Filinger David, Gazmend Mullai, De Oliveira Caio, Hernandez Antonio, Bartošek Tomáš, Stojaník Ondřej, Fitzel Tomáš
Trenér: Petr Málek

Sestava Eco-investment Praha:
Bellada Jaroslav, Máca Theodor - Dlouhý Martin, Brůna Martin, Pleyer Petr, Štorc Aleš, Tichý Petr, Frič David, Vodecký Igor, Sláma Zdeněk, Stejskal Pavel, Šnídl Petr
Trenér: Vlastimil Bartošek



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Konečně nám spadl kámen ze srdce.... V pátek jsme byli vyřazeni z play-off a sezona pro nas končí a musím říci, že prodloužená sezona, protože že se to prodlouží o další 2 zápasy to asi nikoho z nás nenapadlo před pár koly, kdy jsem nevěděli, jestli se zachránime nebo ne.
Vyřadil nás Eco, který byl lepší a měl i to štěstí které potřeboval, speciálně v tomto zápase, po kterém už mohu v klidu a hrdě přiznat, že jsme byli rovnoceným soupeřem ve druhém zápase a nebýt několika divných rozhodnutí pana rozhodčího tak to možná dopadlo jinak.
Speciálně mám na mysli zákrok na našeho brazilce v úvodu zápasu kde si vychutnal obranu Eca a Frič vyloženě úmyslně ho zranit ho "přistrčil" do zábradlí a na beton na stranu kde diváci a v sobotu byl brazilec hospitalizován s podezřenim na vykloubené rameno. Kdyby v tu chvili se pan rozhodčí nebál a místo žluté ukázal červenou tak si myslím že by to bylo jinak a nevěřím, že by mu to někdo vyčítal, včetně delegáta.
Bojím se, že po takových zákrocích je možné, že i tento jediný brazilec nebude chtít hrát u nás v lize futsal, protože to co se stalo jemu během zápasu s Jistebníkem a ve dvou zápasech s Ecem to nemá nic společného s "bezkontaktnim" futsalem! Neříkám že rozhdodčí jim pomáhal, ale tímto verdiktem se zbytečně přiostřilo a několikrát během zápasu to vypadalo, že se musí červenat z obou stran. Doufám že k tomu pomůže i jedna fotka ze zápasu, kde na ležícího Fílu šlapou asi 3 hráči Eca.
Po tomto zápase mohu být v klidu a mít dobrý pocit, protože jsme uzavřeli sezonu zápasem kde jsme odevzdali 100% z toho co v nás je a byli jsme ve stejné rovině jako soupeř a nebýt dvou chyb (Stojka a Fíla) tak bych tvrdil, že možná i o trochu lepší. Zavřeli jsme všem ... co nás "mají rádi" tím, že jsme nebyli lehkým soustem pro nejlepší tým základní části soutěže a kdybych proměnil tu šanci na 2-2 při power play, mohlo to být možná úplně jinak, ale bohužel na kdyby se nehraje... Nikomu z hráčů jsem nic nevyčítal, naopak jsem všem poděkoval za chlapský a statečný výkon a správné prezentováni Benaga ve druhém zápase. Splnili jsme úkol na 100% tak jak jsme chtěli (mimo těch 2 chyb), nepouštěli Eco k žádnému úspěšnému signálu (fauly, rohy, atd.), to v čem je specializován a ubránili je na maximum, vždyť nebýt našich chyb tak možná by nám ani nedali gol!
Bohužel pro nás jsme 2x měli výpadek a to při druhém na Fílu byl jasný faul, který nebyl odpískán a z toho byl druhý gol! Jinak tradični opory Eca Dlouhý, Frič, Pleyer, Stejskal hráli pod svoji úroveň a vyloženě nic moc, protože jsme je uhlídali... Jediný který byl "zlobivý" a který ukázal kvalitu byl Sláma, který hrál plně pro diváky a bohužel pro nás několikrát se prosadil přes Stojku, kterému chci ale touto cestou poděkovat že se obětoval a hrál v bolestech se zraněním z minulého zápasu s podezřením na zlomeninu kotníkového kloubu a další poděkování patří Klímičovi, který hrál pod práškami s podvrtnutým kotníkem, těmto dvěma patří velký DÍK a je vidět, jak mají rádi klub.
Jinak Ecu gratuluji k dalšímu postupu a budeme jim fandit v semifinále, samozřejmě speciálně JÁ v dresu Eca v hledišti, protože jsem chlap a dodržím sázku s Frigem, ale musím říci, že musí hodně "přidat", protože druhý náš zápas ukázal, že tenhle mančaft zas až tak snadno nemůže udělat titul proti Chrudimi kde hraje "superman" Roman Mareš....
Těší mě jedna věc, že jsme v obou zápasech (a to v tom prvním jsme se totálně na to vyprdli) dostali nejméně gólů ze všech soupeřů které vypadli ve čtvrfinále (Selp, Šumperk, V.Myto) a přitom jsme hráli s nejvíce útočným soupeřem, který dal nejvíce gólů v lize. A nebýt prvního zápasu, kde jsme opravdu byli myšlenkama jinde, tak jsme v tom prvním zápase ostudu neudělali... ale i tak jsem pyšný na tým, jak jsme dokázali vytěžit maximum proti nejlepšímu týmu ligy a speciálně v tomto druhém zápase.

My se po nějaké krátké odmlce začneme připravovat na novou sezonu a pokusíme se vylepšit ve všem, v čem jsme zaostávali. Myslím si, že s tímhle kádrem co máme, až se ustálíme a přidáme k tomu ještě Aniho Mullaie, reprezentanta Albánie, Walbera da Silvu a uzdraveného Marka Chrobáka, tak konečně budeme mít během sezony 2-3 čtyřky, které budou k dispozici na celou sezonu, to co nám chybělo během minulých sezon, a to je právě první největší faktor k úspěchu. Už se nemůže stát, že přijedu na zápas venku v Ostravě se čtyřmi novými kluky, které jsme viděli poprvé až před zápasem... TO UŽ NE!


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=841

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet