ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Na půdě nováčka soutěže jsme získali další tři body, když jsme domácím nedali ani špetku naděje na bodový zisk.
13. září 2008

OLYMPIK MĚLNÍK
FC BENAGO "A"
3:4 (1:1)
12. září, 19:00 - SH Neratovice

Rozhodčí: Henych Karel (7,7), Novotný Josef (7,8).
Delegát: Amler Evžen
Počet diváků: 300
Branky a asistence: 14. Stejskal Pavel, 29. Pokorný Jakub (Jurčovský Petr), 40. Vokoun Jiří - 19. Štorc Aleš (Filinger David), 24. Simitči Beni (Brožek Daniel), 36. Štorc Aleš (Stojaník Ondřej), 40. Filinger David
žk: Vokoun Jiří, Fiala Aleš, Pokorný Jakub - Klíma Jan, Simitči Beni, Štorc Aleš

Sestava Olympik Mělník:
Hnízdil Daniel, Saibt Radek, Vokoun Jiří, Stejskal Pavel, Fiala Aleš, Gabčo Josef, Remenec Lubomír, Pokorný Jakub, Trutnovský Jiří, Hakl Filip, Jurčovský Petr
Trenér: Churáček Martin

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Bilík Pavel, Simitči Beni, Simitči Agron, Mullai Ani, Filinger David, Stojaník Ondřej, Světlík Ivo, Štorc Aleš, Brožek Daniel, Krupička Lukáš
Trenér: Petr Málek



Komentář k zápasu přidal Beni Simitči, president klubu:
Povinné 3 body s nováčkem, je to splněné a jsem z toho štastný ! Při vší úctě a respektu k soupeři, porazit je bez několika opor který jim chyběli, tak to byla povinnost dne a účel byl splněn do puntíku i když to bylo trochu drama, ale s nováčkami i v minulosti to bylo stejné ! Začali jsem zápas super, vyvinuli jsme na soupeře ohromný tlak a v první desetiminutovce jim skoro nepůjčili balon, ale šance které jsme si vytvořili bohužel jsme nedali a to bylo špatné... Při jednom výletu zprava Stejskala a jeho centru padl neštastně gol při teči Aniho Mullaie. Pak jsme zase tlačili a Aleš Štorc, který včera byl k nezadržení, dal svůj prvni gol, a to do šatny. Druhý poločas začal úplně stejně, naše tlačenice a pár soupeřových brejků, které zlikvidoval Klímič.
Musím pochválit dobrý tah našeho nervního trenéra Málka (kterého později pan rozhodčí vykázal na tribunu), že prostřídal Fílu za Dana Brožka do druhé čtyřky... A to asi rozhodlo. Spolupráce Aleš+Fíla a byly z toho 2 goly a Dan Brožek-Beni další gol. My jsem vedli 2-1 a pak dokonce 4-2 a nakonec to skončilo 4-3, když soupeř snížil z 10m kopu.
Musím vyzdvihnout včera dva aktéry Fílu a Stejskala, kteří hráli na sebe osobku a při tomto boji vyšel lepší náš Fíla, který měl 2 asistence na Aleše Štorce a dal 1 gol a to svůj 100 GOL v 1.lize, což mu touto cestu všichni GRATULUJEM.
Nikdo neví, že Fílu po zápase sze Šumperkem skolila chřipka a ležel celý týden až do včerejšího rána a takhle šel rovnou na zápas, bez tréninku, takže kdyby byl úplně fit, tak si myslím, že jeho koncert by byl daleko lepší.
Mělníku gratuluji za organizaci zápasu, to Pavel Šuba umí, štěsti v ostaních zápasech a ať se jim daří! V neratovickém azylu nebudou snadno vyhrávat, je to úplně něco jiného než ve své domácí hale.
Teď se zkusíme na pondělním tréninku soustředit na středeční dohrávku s ECO a musím říci, že jim máme co oplácet za loňské vyřazení z play-off. Věřím, že domácí publikum nás dožene k další výhře a před reprezentační pauzou budeme s plným počtem bodů.


Další info k zápasu naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=43940

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet