ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Poločas jsme prohráli, dostali se do vedení díky dvěma golům Beniho, ale nakonec jsme po tradiční chybné rozehrávce inkasovali a "jen" remizovali.
20. prosince 2008

NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO
FC BENAGO "A"
2:2 (1:0)
19. prosince, 20:00 - SH Vysoké Mýto

Rozhodčí: Ježek Martin (5), Černý Martin (7)
Delegát: Bydžovský
Počet diváků: 460
Branky a asistence: 6. Novotný Pavel (Šimon David), 32. Vágner Jakub (Bakeš Milan) - 23. Simitči Beni, 29. Simitči Beni (Filinger David)
žk: 0 - Filinger David, Fitzel Tomáš
čk: Michalec Roman - 0

Sestava Vysoké Mýto:
Šimon David, Morong Tomáš - Formánek Pavel, Münzberger Petr, Novotný Pavel, Chadima Marek, Unger Jaroslav, Vágner Jakub, Michalec Roman, Bakeš Milan, Gerčák Jakub, Štancl Petr
Trenér: J. Michalec

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Bilík Pavel - Simitči Beni, Brožek Daniel, Štorc Aleš, Světlík Ivo, Stojaník Ondřej, Filinger David, Mullai Ani, Fitzel Tomáš, Chrobák Marek
Trenér: Petr Málek



Komentář k zápasu přidal Beni Simitči, president klubu:
Zápas s Mýtem proběhl, mimo vítězství, tak jak jsme očekávali a věděli. Plný dům, malé hřiště, velká bojovnost někdy na hranici tvrdosti a divoký výsledky !!! Musím říci, že jsme trochu zklamaní, že jsme to nedotáhli do úspěšného konce, protože jsme na to měli a nebýt chyby, tak jsme odvezli všechny 3 body. Ale remíza je možná trochu spravedlivější.
My jsme nedali v prvním poločase několik vyložených tutovek (musím pochválit domácího brankáře Šimona, který byl fantastický) a to samé bylo i ve 2 poločase.
Samozřejmě, že jeho trenér z Bohemky Honza Klima vyčníval o něco lépe, protože měl ty jeho chobotnické zákroky a z toho byli domáci hráči vyřízeni!!! Jelikož se hrál dobrý futsal, tak museli být brankáři v hlavní roli.
Po několika nevyužitých našich šancí se domácí ujali vedení 1-0 po chybě našeho obránce a našim stálým tlakem skončila půle 1-0.
O přestávce jsme si řekli, že jim tu tvrdou hru oplatíme, protože někteří naši hráči byli z té tvrdosti překvapeni a rázem se to otočilo v náš prospěch!!! Napadali jsme je více, presovali a v soubojích už jsme dohrávali naplno.
Za jasnou ruku ve vápně jsme kopali penaltu a proměnili. Za červenou kartu jsme hráli přesilovku, protože mladý Michalec neunesl nervy a bez míče trefil Filingera přímo před očima rozhodčiho.
Přesilovku už jsme věděli dopředu jak ji budeme hrát, protože jsme si nemohli dovolit propásnout 2 minuty jako v Boleslavi proti Selpu, kde jsme jasně ztratili 2body díky tomu, že jsme přesilovku hráli zbrkle. Teď jsme si to postavili tak jak jsme chtěli a hráli na jistotu, aby jsme rychlými balony unavili trojici hráčů Mýta a při téhle šabloně Fíla našel Beniho na druhé straně a ten pověsil pod víko brankáře Šimona. A najednou bylo 2-1 pro nás...
Chybělo nám 9 minut ke 3 bodům!!!!
Jenže to nestačilo, drželi jsme míč pod kontrolou a oddalovali čas o trochu déle, protože nechtěli jsme zakončovat rychle akce a tím pádem dávat šanci soupeřovi. Jenže jediná ztráta kocentrace v obraně a přišli jsme o 2 body.
Musím podotknout, že soupeř měl šance, ale to co jsme my nedali ze 2-3 max 4 metrů, to se snad nedá vidět každý den na zápasech futsalu!!! Některé situace jsme nedali až že vypadali směšně.
Ale nedá se s tím nic dělat, jeli jsme do horké půdy neprohrát a neprohráli jsme, cíl splněn... Mohli jsme vyhrát? Mohli a byli jsme tomu moc blízko. Máme 26 super a fantasticky zasloužených bodů a nejhůře skončíme 4 do začátku další části soutěže.
Chybí nám strašně moc zraněný Ago a jeho práce v defenzívě, bez něj jsme dostali více golů než za celou půlku sezony s ním!!! Ale už je na tom lépe a na začátek 2 části ligy už bude fit a jistě půjdeme za naším cílem zůstat nejhůře do 4 místa.
Po příjezdu do Prahy se šlo oslavovat, protože Beni měl narozky a měli jsme VIPku zarezervovanu v diskotéce PACHA a řádilo se až do rána... Kdo byl nejlepší? Bezpředmětně FÍLA a DAN !!!


On-line z utkání se nachází zde:
http://www.efotbal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=1052

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet