ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




V 1. zápase čtvrtfinále play-off po vyrovnaném poločase následovala smršť branek a jednoznačné naše vítězství.
29. března 2009

FC BENAGO "A"
NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO
6:1 (1:1)
28. března, 20:00 - SH Zruč nad Sázavou

Rozhodčí: Smreček - Černý
Delegát: Maurer
Diváků:
žk: 0 - Chadima
Branky: 12. Štorc (Filinger), 26. Štorc (Brožek), 28. Filinger, 33. Stojaník, 36. Filinger (Stejskal), 36. Filinger (Stojaník) - 16. Novotný (Formánek)

Sestava FC Benago:
Klíma, Soukeník - Stojaník, A. Simitči, Světlík, Štorc, Brožek, Filinger, B. Simitči, Stejskal, Chrobák, Fitzel
Trenér: Beni Simitči

Sestava Nejzbach Vysoké Mýto:
Hejzlar, Gerčák - Formánek, Chadima, Novotný, Münzberger, Unger, Vágner, Štancl, Michalec, Pilný, Bakeš
Trenér: Páral



Zápas komentuje Beni Simitči, president klubu:
První krok udělán a velmi úspěšně - sice vydřeně, ale úspěšně. Teď máme 2 mečboly a je to pouze na nás, který z toho využijeme. Spnili jsme si cíl - vyhrát doma a vést 1-0, skore 6-1 je pouze kosmetické, protože scénář zápasu se vyvíjel tak, aby to skončilo takovým poměrem. Za stavu 4-1 Mýto začalo hrát power-play a dalši 2 goly jsme přidali i když jsme mohli přidat další 4 při trochu přesnější mušce.
První poločas byl nejdůležitější, protože pokud dostane domácí tým gol pak se hraje blbě a my jsme dali 1 gol při akrobatické přehazovačce Fíly a centru na Aleše a ten hlavou zavěsil. Mýto nám dal jediný gol po zaspání Fíly, který dal až moc prostoru centru na Novotného, který bravurně volejem vymetl šibenici.
Ve druhém poločase jsme upravili taktiku díky osobky soupeře na Fílu a vyšlo to. Krásných 5 dalších golů a asi dalších 7-8 tutovek, které jsme bohužel nemohli využít a bylo po zápase.
Ogarská bránicí čtyřka ve složeni Alda Štorc, Světloš a dvojice beků "Pitbull" Stojka a "Rotvajler" Ago, kteří osobní obranou na Novotného a Formánka vymetli soupeře a tím nám usnadnili práci na 90% a druhá útočící čtyřka "mafiánů" Fíla, Beni, pan Dan a Stejsky splnila to co měla, tudíž tvořit hru a zakončit pokud možno s golem a tak to bylo.
Sečteno podtrženo - vedeme jenom 1-0 a teď musíme to uhrát v Mýtě se 100% lepší koncentrací a bojovností, díky které budou chtít nás domácí porazit, ale věřím že rozhodčí to zvládnou dobře a nenechají soupeře hrát i místy zákeřně na některé naše hráče což nasvědčuje tomu i výhrůžky p. Michalce na Fílu, kterému řekl, že ho zlomí v Mýtě. Doufám, že páni rozhodčí si nenechají líbit takové nesmysly a budou chránit před úmyslnými fauly jeden z českých klenotů co hraje futsal.
Další věc co jsem nepochopil bylo to, že ihned po skončení zápasu 3/4 týmu Mýta se sebrala do kabin a mimo kapitána Formánka a 2 dalších mladých nepřišli nám pogratulovat ! ! ! Tohle jenom nasvědčuje tomu, že v Mýtě něco není v pořádku. Přece tady jde jenom o sport a jeden tým vždy musí vyhrát v play-off a po zápase se mají podávat ruce jeden druhému jako gratulace. Kdyby nás oni porazili tak jsme celý tým jim pogratulovali ale tohle... fakt nechápu ?
Touto cestou zvu naše super fans ze Zruče aby nás přišli podpořit v co největším hojném počtu v Mýtě, protože je budeme potřebovat. Díky nim jsme několikrát vyhráli venku, doufám že tentokrát to společnými silami to také zvládneme.

Komentář z webu svoboda-info se nachází zde:
http://www.svoboda.info/view.php?cisloclanku=2009032807

Video z utkání naleznete zde:
http://videosport.tn.nova.cz/369-Sc-benago-zruc-nad-sazavou-nejzbach-vysoke-myto#

Fotogalerie z webu svoboda-info se nachází zde:
http://www.svoboda.info/galerie/futsal/2008-09/20090328/20090328.html

On-line z utkání naleznete zde:
http://www.efotbal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=1089

Miroslav Srb
© INFONet