ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři

Céčku se podařilo odčinit prohru z minulého kola a získalo další tři body, i když několik branek inkasovalo zbytečně po chybách v obraně.
13. října 2006



BENAGO C - KYX B 7:4 (3:2)

Po nevydařeném minulém zápase jsme čekali, co s námi udělá další utkání. Došlo pouze k jedné změně, když Adenubi nahradil Růněho, ale jiný byl i průběh utkání - světla svítila včas (a tak Kasťa opět viděl) a také úvod zápasu přinesl větší koncentraci než ten minulý.
Brzy jsme se dostali do vedení, když Fanouš Límanů neměl komu nahrát a tak vystřelil - 1:0. Jenže docela brzy bylo vyrovnáno, když obrana zazmatkovala, nedokázala odkopnout míč a soupeř dokázal Kastnera prostřelit.
Ale znovu jsme šli do vedení, když TK zahrával Líman a jeho dělovka se otřela o tyč branky a skončila v síti - 2:1. A na 3:1 upravil po zahraném kopu Rada a Šulce do prakticky prázdné branky Milošek Kohlů ! Jenže poslední slovo do poločasu měl soupeř, který snížil z rychlého protiútoku prakticky do prázdné branky.
Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe my, ale nedokázali jsme, na rozdíl od soupeře, své šance využít. KYX totiž zahrával roh a zcela volný útočník mezi čtyřmi (!) našimi hráči nedal Kastnerovi šanci - vyrovnáno a hrálo se od nuly.
Začali jsme stupňovat tlak, soupeř se často bránil jen za cenu faulů a tak jsme zahrávali další TK. Tentokrát se k němu postavil "dědek" Kohl a napodobil Fandu Límana - 4:3. Poté se nám povedla překrásná akce na jeden dotek a po ose Líman, Kohl se trefil rychlonohý Vlček - 5:3.
Zápas se dostával do poklidu, drželi jsme míč a kontrolovali utkání. Jenže to se nelíbilo Radovi a tak na půlící čáře místo nahrávky raději uklouzl, ztratil míč a soupeř z rychlého protiútoku opět do odkryté obrany snížil na 5:4 !
Jenže brzy na to Rada napravil své zaváhání a po sérii krátkých narážeček (Šulc, Líman) z hranice vápna opět vrátil Benagu dvoubrankové vedení.
Po této brance začal soupeř hrát power-play (nebo se o to spíše pokoušel) - a to byla chvíle pro Límana, který poslal míč přes celé hřiště do opuštěné branky na konečných 7:4.
Poté se již zápas dohrával v klidu a nic podstatného se již nestalo. Pouze jsme se dostali k zahrávání dvou trestných 10m kopů, ale moje maličkost nedokázala ani jeden proměnit (první střela skončila na brankáři, druhá šla mimo).

Sestava: Kastner - Srb M, Rada D, Líman F, Vlček, Šulc, Adenubi, Kohl
žk: Kohl
branky: 3 Líman F, 2 Kohl, 1 Rada D, Vlček
asistence: 2 Rada D, Líman F, Šulc, 1 Kohl


FOTOGRAFIE "POSPA KYX"






















Miroslav Srb
© INFONet