ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Výborný výkon brankáře Bilíka nám přinesl první body. Stejně dobře zahrála i obrana a konečně jsme se prosadili i v útoku.
19. září 2007

FC BENAGO "B"
FC BIANCONERI
5:0 (2:0)

18. září, 20:00 - SH Slavia Praha

Rozhodčí: Vážan
Branky a asistence: 3´- 0:1 - Fitzel, 24´- 0:2 - Fitzel, 32´- 0:3 - Látal, 42´- 0:4 - A. Simitči, 44´- 0:5 - A. Simitči
čk: Pospíšil (Bianconeri)

Sestava FC Benago:
Bilík – Látal Mar, Hernandez, Simitči A – Simitči B, Fitzel, Bartošek
Trenér: Beni Simitči

Sestava FC Bianconeri:
Pospíšil - Rod, Kadlec, Hajman, Průša, Šešín, Zavřel, Epstein Trenér:




Podrobnosti zápasu přiblížil Marek Látal:
V druhém ligovém zápase jsme chtěli odčinit vysokou prohru z prvního kola 1:8. Měli jsme další motivaci, když „A“ tým prohrál z dnešním soupeřem v přátelském utkání 1:2 a to z docela obstojnou sestavaou.
Dnešní zápas se dosti lišil od toho přátelského. Především už ve 3‘ se trefil Tomáš Fitzel, který si nejprve narazil o tyčku a pak už nebyl problém míč zasunout za brankáře Pospíšila 1:0. V rozsahu pěti minut jsme nastříleli tři tyče a mohlo být rozhodnuto už v úvodu zápasu, ale nestalo se tak. Soupeř také párkrát zahrozil, ale v brance byl tentokrát výborný brankář Bilík a skvělá obrana, kde se dobře prosadil i Marek Látal. Ve 24‘ z levé strany našel Bartošek Tomáše Fitzela, který se z vápna nemýlil a trefil pravý horní růžek Pospíšilovi branky 2:0.
Poločas 2:0.
Po půli naše hra nepolevila a ve 32‘ zvyšoval na 3:0 Tomáš Bartošek, který si teď vyměnil pozici z Fitzelem.
Soupeř začal hrát za stavu 0:3 Power-play sice dokázal vždy něco vymyslet, ale buď to skončilo na konstrukci Bilíkovi branky nebo přímo v náruči Bilíka a nebo akce ztroskotala už na obraně kde se v dobrým světle ukázal i Ago Simitči, který v rozmezí dvou minut dvakrát skóroval. Ještě připomenu, že ve 49‘ byl vyloučen brankář hostí Tomáš Pospíšil za hraní rukou na naší polovině hřišti (ať byla ruka úmyslná nebo nastřelená o tom se bude dlouho diskutovat).
Výsledek 5:0 můžeme brát jako úspěch, ale určitě přijdou těžší zápasy.

Marek Látal
© INFONet