ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Se dvěma novými hráči, s minimem na střídání, jsme vydolovali bod z horké ostravské palubovky, i když výhra nebyla daleko.
22. září 2007

MIKESKA OSTRAVA
FC BENAGO "A"
3:3 (0:1)

21. září, 19:30 - SH Sareza Ostrava

Rozhodčí:
Delegát:

Branky:

Sestava Mikeska Ostrava:
G
Trenér: Patrik Mičkal

Sestava FC Benago:
K
Trenér:




Podrobnosti zápasu přiblížil Ago Simitči:
Díky různym komplikacím (z práce neuvolnili Hernandeze a Radu, z fotbalu Chrobáka a Mrštinu, zraněný je Látal z béčka, Beni nemocný, Aleš s omluvenkou, Kudrna na dovolené, další z béčka rovněž zranění) jsme vyjeli z Prahy hodně oslabeni: 1 gólman a 4 hráči s tím, že v Ostravě na nás čekají dvě posily (Martínek a Beňo, které jsme viděli poprvé před zápasem).
Díky policii ČR, která na dálnici koukala co se děje misto toho, aby odkláněla problémy s dopravou, jsme před Brnem dlouho čekali a dorazili do haly se zpožděním v 19,30h a za 20 min jsme už museli začít zápas.
Když si vzpomenu, že jsme defacto ve 4 + 2 novasové ze sálovky odehráli celý zápas, tak s bodem musím být spokojen. Musim pochválit Paju Bilíka, který chytal výborně a podal vynikající výkon (mimochodem v útery podal stejný výkon v pražském přeboru s čistým kontem) a ty tři góly co jsme dostali, tak to byly naše obranné chyby, které jsme museli udělat, jelikož jsme fyzicky byli na dně svých sil... takže chyby automaticky přišly.
Mimo Bilíka musím pochválit celý tým, všech těch 7 statečných, kteří díky velké vůli nechali vše na palubovce a odvezli si bod z půdy Mikesky, i když jsme mohli odvézt i body všechny, ale i soupeř taktéž. Takže nakonec asi spravedlivá remíza.
Dík patří i oběma posilám Beňovi s Martínkem, kteří nám hodně pomohli a bez nich bychom určitě dopadli hůř, a také Radkovi Florešovi a mému bratru, že v týdnu stačili zvládnout zaregistrovat tyhle kluky.
Samozřejmě musím pozdvihnout "bláznivého" Fílu, který nás držel při životě se 2 góly a 1 asistencí, byl nejlepší na hřišti a nestřídal absolutně ani vteřinu a odehrál celých 40 minut v plném nasazení a tempu.
Ještě bych chtěl poděkovat soupeři z Mikesky Ostrava se kterou máme výborné vztahy, rozhodčim a delegátovi svazu futsalu, že nám umožnili odehrát zápas se zpožděnim.
Teď máme 14 dnů abychom se v klidu připravili proti mistru ligy Era-packu, kde se nám tradičně hraje dobře...

Komentář ze stránky sálového futsalu:
Velmi zdařilá byla dnešní premiéra v extralize futsalu FIFA pro hráče KOMINTE Jestřabí Zdeňka Beňa a Pavla Martinku. V týdnu totiž došlo k jejich velmi rychlému zaregistrování do pražského Benaga a dnes večer již nastoupili za pražský celek v hale ostravské Sarezy proti domácí Mikesce a dokázali zde vybojovat cennou remízu 3:3.
Pavel Martinka dokonce vstřelil ve své premiéře 2. gól pražského Benaga a nastřelil ještě tyčku ostravské svatyně a oba svými výkony naznačili, že by mohli být platnými posilami Pražanů, jehož dres oblékají například náš reprezentační trenér Aleš Štorc, dále Jan Klíma či Horst Siegl nebo Jirka Novotný... Oba hráči Jestřabí mají za sebou velmi bohatou fotbalovou kariéru, Zdeněk Beňo 3 léta strávil v Liberci, hrál i za Turnov a ve slovenském Senci se stal vítězem slovenského poháru a momentálně kope divizi v Brumově.
Pavel Martinka hrával velký fotbal ve Vítkovicích a přes Hranice a Brumov dnes zakotvil ve třetilových slovenských Lednických Rovných a v sálovkářské lize dokázali s Jestřabím uhrát loňské 4. místo v lize, dále finále Českého poháru a zatím největší úspěch ambiciozního valašského týmu - 3. místo na Poháru UEFS ve španělském Lloret del Mar, když v základní skupině dokázali remizovat s ruským mistrem KONCENTRATEM Nerjungri 3:3.
O případné další spolupráci prezidentů obou klubů Radka Floreše a Beniho Simitčiho se vedou jednání a Benago má zájem dokonce o úspěšné sálovkářské reprezentanty z nedávno skončeného MS v Argentině !!!

On-line reportáž z efotbal.cz:
http://efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=612

Ago Simitči
© INFONet