ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Po bezbrankovém poločase spustili domácí kanonádu, které jsme nebyli schopni čelit a tak si zvláště domácí Vladyka pořádně zastřílel.
8. října 2007

ERA-PACK CHRUDIM
FC BENAGO "A"
8:2 (0:0)

5. října, 20:00 - SH Sokol Chrudim

Rozhodčí: Czene (8,4), Honěk (8,4)
Delegát: Maurer

Branky: 22. Popelka (Mikan), 24. Vladyka (Sluka), 26. Vladyka, 26. Mikan, 32. Vladyka (Sluka), 38. Sluka (Kopecký), 39. Vladyka (Sluka), 40. Kopecký (Meller) - 23. Světlík, 29. Filinger (Rada)
žk: 0 - Mullai G, Filinger

Sestava Era-pack Chrudim:
Meller, Hlouš - Rajnoch, Popelka, Kopecký, Vladyka, Formánek, Pecháček, Vágner, Lištván, Mikan, Sluka
Trenér: Ota Stejskal

Sestava FC Benago:
Bilík, Kudrna - Simitči A, Štorc, Filinger, Hernandez, Rada, Světlík, Bartošek, Mullai G
Trenér: Petr Málek




Podrobnosti zápasu přiblížil trenér Petr Málek:
První poločas jsme dobře bránili a z brejků jsme měli velmi kvalitní příležitosti. V posledních vteřinách jsme neproměnili brejk 2 na 1.
Ve druhé půli jsme nezačali šťastně, když jsme dostali branku z úhlu. Z protiútoku po chybě jsme vyrovnali a ihned znovu inkasovali, když byl neobsazený Petr Vladyka. Na tři jedna jsme dostali po vlastní chybě a v tu chvíli se zápas zlomil. Ještě se naskytla jiskřička naděje při snížení Filou na 4:2, ale po další brance na 5:2 již jsme sáhli po power-play, neboť již nebylo sil se zápasem něco udělat.
Takže na výsledku se projevilo to, že jsme se do poslední chvíle snažili hrát! Bylo to hop nebo trop, ale svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč !

Zápas rovněž okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Porazit Chrudim se letos nepodaří hodně týmum, určitě se budou počitat na prstech jedné ruky, takže i my jsme to nečekali, ale na druhou stranu jsme chtěli odevzdat dobrý výkon jako vždy v Chrudimi a zkusit zázračně uhrát aspoň remízu.
První poločas jako ze sna, zodpovědně od naší půlky obraná činnost na nejvyšší úrovni a držení míče v režii Chrudimi. Šance byly na obou stranách, z té naší 3-4 nájezdy na brankáře a od soupeře také, ale bezúspěšně, protože Bilík jim nedal šanci.
Druhý poločas jsme hráli chvíli dobře, ale pak to byla chyba za chybou a pohled na nezastavitelný tank jménem Era-pack, který trestal jednu chybu za druhou, nebyl z naší strany příjemný.
Nezaslouženě příliš moc vysoká a krutá prohra, ale při power-play se tyhle věci obvykle stávají.
Soupeři ode mě velká gratulace za výkon v režii All-Stars of Czech futsal a přání, aby postoupili dále v Champions league.
My se musíme konsolidovat hlavně kádr a pokusit se splnit taktické pokyny našeho nového trenéra. Jinak i nadále dopadneme podobně jako proti Chrudimi.
Miroslav Srb
© INFONet