ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Kladno už máme za sebou. Dopadlo přesně jak jsem očekával - soupeř přijel bránit, zabetonovat a něco zkusit na náhodu, což se jim splnilo ve 2 gólech..
11. října 2007

FC BENAGO "A"
SK KLADNO
7:3 (2:2)
10. října, 18:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Novotný Josef (8,1), Jedlička Jaroslav (8)
Delegát: Bydžovský Zdeněk
žk: Simitči Agron, Hernandez Antonio - 0
Branky: 9. Filinger David, 18. Filinger David, 22. Filinger David (Simitči Agron), 29. Světlík Ivo (Gazmend Mullai), 30. Filinger David (Gazmend Mullai), 32. Hernandez Antonio (Filinger David), 40. Filinger David (Štorc Aleš) - 8. Müller David (Hlava David), 13. Müller David, 27. Junek Petr (Müller David)

Sestava FC Benago:
Kudrna Michal - Simitči Agron, Simitči Beni, Hernandez Antonio, Štorc Aleš, Filinger David, Gazmend Mullai, Stojaník Ondřej, Světlík Ivo, Rada David, Fitzel Tomáš
Trenér: Petr Málek

Sestava SK Kladno:
Manda Pavel, Vošmík Petr - Veselý Jiří, Čurda Jan, Junek Petr, Müller David, Vymětalík Vladimír, Hlava David, Polák Milan, Kešner Ladislav, Fitko Martin, Bernas Petr
Trenér: Petr Hlaváč



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
My jsme se na ně dobře v týdnu připravili, protože trenér Málek opakovaně dával důraz na obranu, jelikož v minulých zápasech, i když jsme nebyli komplet, tak stejně jsme dostávali až přehnaně a nezaslouženě hodně gólů. Takže včera to přineslo ovoce. Věřim, že to bude pokračovat...
První poločas jsme celý dotahovali, protože soupeř nám 2x utekl, ale my jsme jim vždy rychle odpověděli, což nám hodně pomohlo, abychom nedostali psychickou deku.
O poločase jsme si řekli, že pokud chceme vyhrát, tak jednoznačně musíme my dát prvního góla a popřípadě i další, protože jsme věděli, že soupeř přitom ztratí koncentraci a disciplínu, což se potvrdilo na 100%, a že musíme zrychlit hru na jeden dotek. Toto rozhodlo, protože skoro všech zbývajících pět gólů jsme dali z akcí na jeden dotek.
Konečně jsme měli kompletní sestavu (mimo absence Bartoška a Siegla - nemoc, a Chrobáka s Mrštinou - tréninkové manko).
Naše druhá čtyřka s novými posilami ze sálovky potřebovala první poločas na sehrání a ve druhém poločase již šlapala tak jak se očekavalo, ale byl to první zápas, kde jsme hráli spolu a myslím si, že v následujících zápasech se určitě polepšime o hodně.
Musím vyzdvihnout famózní výkon Filingera, který dal 5 gólů + asistenci a de facto rozdrtil skoro sám Kladno. Trochu vyhořel směrem dozadu s bráněním, ale vzhledem k tomu, že mu trenér dal nový úkol hrát zepředu a on pořád hrál v obraně, tak se to polepší v příštích zápasech, musí si zvyknout na nový úkol.
Konečně jsme i předvedli hezké akce, šance a góly (speciálně ve 2. poločase), kde jsme smetli Kladno a byli pánem na hřišti. A nebýt naší nepřesnosti skóre mohlo být i dvouciferné.
Konečně i diváci v TV si užívali (o čemž svědčí i hodně gratulaci přes sms), protože futsal se hraje na góly a na hezké akce, a my jsme jim to darovali a jsme za to rádi.
Teď se nám dýchá lépe, zkusíme se každý týden polepšit a příští týden pojedeme k nováčkovi soutěže do Hodonína, kde chceme uhrát dobrý výsledek a potvrdit tendenci vzestupu....

On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=638

Beni Simitči


FOTOGALERIE:
© INFONet