ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Na zápas do Hodonína jsme jeli pro 3 body a cíl je splněn, maximálně. S takovým nezkušeným soupeřem nic jiného než vítězství ani nemůže být. Prostě povinné 3 body.
21. října 2007

BULLDOGS HODONÍN
FC BENAGO "A"
3:6 (2:3)

19. října, 20:00 - SH Hodonín

Rozhodčí: Brejník, Gryc
Delegát:

Branky: 10., 15. Vorálek, 22. Malůš - 2., 16., 16. Filinger, 32. Světlík, 34. Stojaník, 34. Kudrna
žk: 15. Jánoš, 23. Linhart - 0

Sestava Bulldogs Hodonín:
Myšák, Žigo - Jánoš, Malůš, Nekarda, Beck, Šturma, Linhart, Matuška, Vorálek, Podrazil, Šebesta
Trenér: Kolínek

Sestava FC Benago:
Kudrna - Simitči B., Hernandez, Martinka, Stojaník, Simitči A., Filinger, Světlík, Mullai, Miczka
Trenér: Petr Málek




Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Začali jsme fanatsticky, když jsme ihned vedli 1-0, jak jinak než gólem Filingera. Musím podotknout, že nebýt našich blbostí, tak nám snad domácí nedali ani gól, protože první gól byl darem našeho brankáře, který se nedomluvil s obráncem po rozehraném rohu soupeře, který doklepl míč do sítě, a při druhém gólu to byla náhodně tečovaná střela bokem domácího hráče a tak nám buldoci dali maximálně jeden zasloužený gól.
Naše góly byly všechny po krásných sóo a týmových akcích, které vždy byly korunovány krásným gólem. První akce byla supersólo Fíly, druhý gól zase Fíla po patičce Beniho, třetí gól kdo jiný než zase Fíla po zdvojení soupeře (vypíchnutý míč a bomba pod břevno, čtvrtý padl po krásném lobu Fíly na Světloše a jeho volej z první, pátý gól po slalomu Fíly mezi 3 hráči soupeře a naservírování branky pro Stojaníka a 6 třešničku do dortu byl gól Koubiče Kudrny přes celé hřiště, když se brankář domácích zapomněl mimo své území.
Spousta dalších šancí zůstala nevyužita a směrem dopředu to byly hezké akce, ale směrem dozadu trochu chaos, zbrklost a nedodržení taktických pokynů od trenéra. Nechtěli jsme hrát nahoru-dolu abychom tím soupeři nepomohli, ale v určitých chvílích zápasu jsme se přidali ke stylu soupeře a chvílemi to vypadalo na takový kolotoč, kde míč chvíli byl u nás a vzápětí odevzdán soupeři.
Ale nesmíme se dívat na tohle vítězsvi negativním pohledem, protože koneckonců se vyhrálo, máme 3 další body a s takovým soupeřem, nováčkem, (kde se nám obvykle kvůli podcenění nedaří) je to super. Jsme si tak oddechli, v pohodě a v klidu teď počkáme v pátek na nebezpečné VŠB Ostrava, které chtěnechtě musíme povinně porazit. Samozřejmě že to bude těžké, ale i my budeme příští týden silnějši a kompletní, kde budo připraveni hrát Štorc, Fitzel, Chrobák, Rada, Bartošek, Bilík a Siegl. Takže trenér bude mít starosti...ale příjemné…jak to poskládat.
Soupeři z Hodonína přeji hodně štěsti se záchranou v 1.lize, je to sympatický klub s dobrým vedením a skvělou diváckou podporou a výbornou halou. Takový klub s takovým zázemím by měl být v 1.lize. Také jim děkuji že nám půjčili dres našemu brankáři.

On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=655
Miroslav Srb
© INFONet