ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Dr. Jekyll a Mr. Hyde
Takhle bych začal svůj dvojkomentář k anglickému týdnu, který jsme začali středečnim zápasem v Šumperku a pokračovali pátečním domácím utkáním s Mýtem. 1.část

30. listopadu 2007

DELTA-REAL ŠUMPERK
FC BENAGO "A"
7:2 (:)

28. listopadu, 21:00 - SH Šumperk

Rozhodčí: Kaštánek Libor (8,2), Lasch Jiří (8,3)
Delegát: Běhunek Karel

Branky: 9. Tezner Jiří (Navrátil Petr), 13. Šultes Pavel, 17. Málko Martin (Šultes Pavel), 32. Okleštěk Lukáš (Málko Martin), 33. Navrátil Petr (Opravil Zdeněk), 39. Šultes Pavel (Málko Ondřej), 40. Tezner Jiří (Strnad Martin) - 17. Gazmend Mullai (Simitči Agron), 37. Fitzel Tomáš (Simitči Beni)
čk: 0 - Filinger David

Sestava Delta-Real Šumperk:
Gruntorád Martin, Hrouza Tomáš - Opravil Zdeněk, Konečný Jiří, Strnad Martin, Navrátil Petr, Tezner Jiří, Málko Ondřej, Málko Martin, Šultes Pavel, Okleštěk Lukáš
Trenér: -

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Soukeník Ondřej - Simitči Agron, Simitči Beni, Mullai Gazmend, Světlík Ivo, Stojaník Ondřej, Filinger David, Fitzel Tomáš, Bartošek Tomáš, Rada David
Trenér: Petr Málek




Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
V Šumperku jsme totálně propadli a prohráli úplně zcela zaslouženě. Ani super výkon Klímy nám nestačil na přijatelnější prohru, naopak nebýt jeho, možná jsme prohráli dvouciferně.
Každy rok v Šumperku dostáváme v průměru snad 5-6 branek a jenom jednou nám to stačilo na remízu, pokaždé prohra. Takže letos ten trend pokračoval a dostali jsme dalši výprask, 7 branek. Musím pochválit soupeře, protože už léta mají společný tým a hráče a tak je vidět ta provázanost mezi sebou a souhra na nejvyšší úrovni,.je vidět že jsou spolu dlouho a vědí o sobě.
Co mně vytočilo, byla 2 žlutá Filingera a následně červená a vyloučení v zápase. Nechal se zbytečně vyloučit, oslabil mužstvo zápase a totéž i v následujícím proti Mýtu.
Žádné pozitivum z toho zápasu nebylo, jenom to, že se poprvé zapsali mezi střelce v 1.lize futsalu Mullai Gazi a Tomáš Fitzel po asistencích bratrů Simitči. Rychle na to zapomenout a po 2 dnech hurá na Mýto, to jsme si říkali v autobuse po cestě zpět do Prahy.


Krátký článek o utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=27381
Miroslav Srb
© INFONet