ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Dr. Jekyll a Mr. Hyde
Takhle bych začal svůj dvojkomentář k anglickému týdnu, který jsme začali středečnim zápasem v Šumperku a pokračovali pátečním domácím utkáním s Mýtem. 2.část

2. prosince 2007

FC BENAGO "A"
NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO
1:0 (0:0)
30. listopadu, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Jedlička Jaroslav (7,1), Lasch Jiří (7,2).
Delegát: Amler Evžen
Branka: 35. Mullai Gazmend
žk: Hernandez Antonio - Svoboda Ivo, Malý Roman, Unger Jaroslav

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Kudrna Michal - Simitči Agron, Hernandez Antonio, Bartošek Tomáš, Světlík Ivo, Fitzel Tomáš, Mullai Gazmend, Stojaník Ondřej
Trenér: Petr Málek

Sestava Nejzbach Vysoké Mýto:
Černík Vojtěch, Šimon David - Dostál Jakub, Jandera Dušan, Novotný Pavel, Svoboda Ivo, Kroulík Radovan, Malý Roman, Unger Jaroslav, Pilař Václav, Kaplan Aleš, Bareš Milan
Trenér: Roman Malý



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Zápas s Mýtem byl úplně něco jiného, jako den a noc, jako zima a léto anebo jak jsem napsal v začátku komentáře jako Dr. Jekyll a Mr. Hyde.
Věděli jsme, že na Mýto bez Filingera můžeme uspět důslednou 100% obranou a nějakým brejkem, protože nám chyběl nejlepší hráč ligy Fíla a jenom a jenom bojovností jsme mohli pomýšlet na nějaký ten bodik. Srdíčko chtělo a přálo si 3 body, ale hlava říkala hlavně neprohrát, protože tvořiví hráč jako Fíla nebyl. Tak jsme museli pozměnit celou taktiku a vsadit na jednu kartu a to na TÝM.
Díky tomu jsme získali 3 body.
Věděli jsme, že pokud budeme hrát hodně zodpovědně v obraně, spíše bezchybně, tak můžeme něco udělat z brejku, což z toho Gazi Mullai rozhodl zápas a mám z toho nesmírnou radost, protože "albánský bratr" už začíná hrát dle mých představ a prodává postupně na hřišti to, co je v něm a myslím si, že se hodně polepší po novém roce.
Druhý fakt, ten úplně nejdůležitější, na který jsme se chtěli spoléhat byl faktor jménem KLÍMIČ. Ten také vychytal nulu a nedal Vysokému Mýtu šanci, posileného např. o fotbalisty jako je Ivo Svoboda atd. Jasně dokázal všem v republice na čele s repre trenérem že ON je panem gólmanem a nejlepší v republice, bez konkurence. Úplně v klidu, bez nějakých nervů, povzbuzoval hráče, rozdával jim úkoly a když přišli k němu hráči Mýta, což se stalo hodněkrát, tak je vychytal - jednou, podruhé, potřetí, tak že oni nemohli uvěřit, že to je vůbec možné. Od té doby, co oznámil na Eurosportu před TV diváky, že skončil v repre, hodně se změnil a je v naprostém klidu, už ho nezajímají rozhodčí, diváci atd., ale jenom jeho a týmový výkon, což pro nás je super, protože my budeme z té jeho změny hodně profitovat... Doufám.
Výbornou formu začíná mít brácha Ago, ktery převzal kaptánskou pásku po mě (jelikož jsem nemohl hrát kvůli zranění), a svojí bojovností jako velitel týmu odehrál svůj klasický nadstandard směrem dozadu a nedal pokoj útočnikům Mýta a dopředu několikrát začal útok a mít štěstí při jednom z jeho slalomu, tak padl i gól, ale míč tečoval brankář a změnil směr.
Ondra Stojaník zahrál také konečně tak jak má a svou extra rychlostí nedával šanci útočníkům Mýta a po zápase zaslouženě jsme oslavovali mimo vítězství i jeho svátek.
Teď po 3 bodech jsme v klidu a těšíme se v úterý na pražské derby s favoritem soutěže Eco-investmentem, kde oni budou muset vymýšlet pokud budou chtít vyhrát a nám to vyhovuje - bránit a chodit do smrtících brejků. Přál bych si, aby se dostalo do hlediště co nejvíce diváků ať to vypadá jako opravdové pražské derby.


O zápasu krátce informuje web e-futsal:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=27498


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=711

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet