ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Remíza s příchutí výhry - skoro ztracený zápas jsme dokázali nejen zdramatizovat, ale dokonce jsme získali cenný bod.
5. prosince 2007

FC BENAGO "A"
ECO-INVESTMENT PRAHA
4:4 (0:3)
4. prosince, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Černý Ondřej (8,4), Herzog Antonín (8,4)
Delegát: Hora Jan
Branky: 33. Bartošek Tomáš (Gazmend Mullai), 36. Filinger David, 38. Hernandez Antonio, 39. Hernandez Antonio (Klíma Jan) - 9. Novotný Jiří (Sláma Zdeněk), 12. Novotný Jiří (Máca Theodor), 14. Sláma Zdeněk (Šnídl Petr), 32. Dlouhý Martin (Pleyer Petr)
žk: Klíma Jan, Gazmend Mullai - 0

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Kudrna Michal - Hernandez Antonio, Fitzel Tomáš, Stojaník Ondřej, Simitči Agron, Bartošek Tomáš, Filinger David, Mullai Gazmend
Trenér: Petr Málek

Sestava Eco-investment Praha:
Máca Theodor, Hušbauer Jan - Pleyer Petr, Švec Rostislav, Novotný Jiří, Dlouhý Martin, Tichý Petr, Frič David, Bellada Václav, Sláma Zdeněk, Stejskal Pavel, Šnídl Petr
Trenér: Vlastimil Bartošek



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Nechci moc psát ohledně úterního zápasu, protože bych musel udělat ostudu našim hráčům jak lehkovážně brali ten zápas a jak zakřiknutě, někdy až zastrašeně, hráli, proto napíši jen krátký komentář.
Krutý výsledek pro Eco a naše výhra ve včerejším zápase - takhle bych to viděl já. Remíza je normální, ale tahle remíza má pro nás význam výhry, protože kdyby zápas skončil 5-1 nebo 7-2 nikdo by nemohl říci ani popel. Poprvé jsem měl radost ze hry soupeře a hraji v lize už pěkných pár let. Prostě taková futsalová lahůdka, hráči Eca hráli lehce, kombinovali mezi sebou a naši hráči vypadali jako nezúčastnění diváci.
Ukázkově, až moc úspěšně zahráli standartky, ze kterých dali všechny góly (protože ze hry by asi Klímičovy gól dát nemohli) a i přes 100x upozorňování, že při standartkách musí každý pokrývat svého hráče to pro nás nepochopitelně dopadlo špatně. Jednou to sežral Tomáš Fitzel, podruhé Ondra Stojaník po třetí Fíla atd., prostě chyby, které by se při normálním pokrytí soupeře neměly stát a najednou byl stav 0-4.
O poločase byla možná historicky nějvětší bouřka v kabině (od koho jiného než ode mně) a nic jiného než se probrat a hrát důstojně a třeba i prohrát, ale statečně jako chlapi, jsem nemohl po nich chtít. Postupně se ukazalo, že to mělo úspěch, soupeř (včetně trenéra) nás těžce podcenil a přestal hrát futsal, tu jejich "lahůdku", jak jsem již psal.
My jsme díky spolupráce Klíma-Hernadez s Tomášem Bartoškem dali kontaktní gól, vzápěti Fíla ukradl balón soupeři a zavěsil na 2-4 a už bylo vidět, že soupeř je nervózní a začali jsme postupně vytahovat Klímu jako 5 hráče, což rozhodlo o vývoji zápasu a o konečném výsledku. Nejdříve fantasticky přes celou půli hřiště našel na rohu Hernadeze, který bodlem zasmečoval a o minutu později z druhé strany zase Klímič našel Hernandeze, který dal na 4-4 a málem nás zbláznil na lavici, protože jsme tomu nemohli uvěřit, že se stalo to, co se stalo.
A aby toho nebylo málo, tak Gazi udělal školácký faul a to byl 6 náš faul a desítka v posledních 10ti vteřinách. Osobně jsem čekal kdo si vezme tuto roli exekutora a když jsem spatřil Šnídláka, tak mi bylo jasné, že to asi pro nás dopadne dobře a měl jsem k tomu docela padné důvody:
1) proti jemu stál v brance nejlepší brankář v republice
2) proti jemu stál jeho bývalí spoluhráč z Benaga a současně spoluhráč ze sálovky, který ho asi zná moc dobře a má ho přečteného
3) jde kopat proti svému bývalému týmu který ho proslavil a v novém působišti se mu moc nedaří a tak se chtěl gólem vytáhnout někam vyše, bohužel pro něho a pro tým Eco a bohudík pro nás nedal, vlastně Klíma mu to chytil (jak jinak) a šťastně s odřenýma ušima jsme remizovali s lepšim týmem.
Možná někdo si bude říkat nezasloužená, ale kdyby byla nezasloužená, tak jsme to neotočili a prohráli, já bych řekl, že soupeř byl lepší a my jsme se štěstím a bojovností remizovali, prostě jsme šli štěstíčku naproti a měli Klímu...
Klasika.


O zápasu podrobně informuje web e-futsal:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=27691


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=720

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet