ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




V nekompletní sestavě jsme v zápase o šest bodů porazili ostravské mužstvo a připravili si dobrou výchozí pozici pro boj o play-off.
25. prosince 2007

FC BENAGO "A"
MIKESKA OSTRAVA
6:0 (1:0)
21. prosince, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Hanzlík Jiří (8), Milner Michal (8)
Delegát: Bydžovský Zdeněk
Branky: 17. Světlík Ivo (Simitči Beni), 25. vlastní, 28. Světlík Ivo (Simitči Beni), 33. Simitči Agron, 36. Filinger David, 38. Klíma Jan

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Kudrna Michal - Simitči Agron, Simitči Beni, Filinger David, Hernandez Antonio, Světlík Ivo, Stojaník Ondřej, Fitzel Tomáš
Trenér: Petr Málek

Sestava Mikeska Ostrava:
Bilík Miroslav, Bortlík Martin - Kornák David, Matěj Jaromír, Demel Jan, Musial Roman, Halamíček Radek, Manďák Jan, Rodek Marcel, Mičkal Patrik
Trenér: Patrik Mičkal



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Jsme šťastní, porazili jsme Mikesku, ktera byla komplet a my naopak byli oslabeni např. o Hernandeze (zranil se po 5ti minutách) a Bartoška (chřipka) a výsledkem 6-0 odskočili jsme jim na 8 bodů a defacto na 90% se zachránili, což byl první krůček před play-off.
Druhá vychytaná nula ve 4 zápasech v režii Klímiče, výborná defanzíva celého týmu a správně zvolená taktika. Dalši dva góly Filingera, superdůležité dvě branky Světlika, góly Aga a Klímiče přes celé hřiště při power-play.
Super bráněni při power-play soupeře přes 15 minut a žádný gól v naší síti. Trpělivost, těsné bránění hráčů na tělo a vyrážení do smrtících brejků, takhle bych charakterizoval náš zápas, který jsme zvládli na jedničku.
Dostali jsme pod stromeček pěkný dárek - výhru, která nám otevře cestu k play-off jako ke splnění letošního cíle a pak následně moje tajné přání: Eco-investment jako soupeře na play-off ! Doufám a přeji si, aby se mi toto předsevzetí splnilo.

Jménem svým a Benaga přeji krásné prožití Vánočních svátků, zdraví a štěstí pro lidi kteří jsou normální a mají nás rádi.

Pro ty závistivce a "nefandy" Benaga: Na každou svini se vaří voda....


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=748

Miroslav Srb
© INFONet