ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Nečekaná prohra a strašné zklamání !
Tak se dá charakterizovat náš antizápas v mladoboleslavské hale.

30. prosince 2007

SELP SV MLADÁ BOLESLAV
FC BENAGO "A"
5:1 (5:0)

28. prosince, 20:00 - AŠ Mladá Boleslav

Rozhodčí: Hanzlík Jiří (7,6), Milner Michal (7,1)
Delegát: Maurer Miroslav

Branky: 1. Macháček Pavel (Macháček Roman), 3. Kamenický Jaroslav (Macháček Pavel), 14. Kamenický Jaroslav (Macháček Roman), 15. Hrdina Martin (Macháček Pavel), 20. Macháček Pavel (Macháček Roman) - 26. Simitči Agron (Světlík Ivo)
žk: Knobloch Ondřej, Kahuda Jan, Hrdina Martin - Klíma Jan, Simitči Beni, Filinger David

Sestava Selp SV Mladá Boleslav:
Knobloch Ondřej, Šturma David - Kahuda Jan, Kamenický Jaroslav, Hrdina Martin, Stejskal Pavel, Oliva Petr, Holeček Michal, Macháček Pavel, Macháček Roman, Mareš Zbyněk
Trenér: Jiří Baborák

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Kudrna Michal - Simitči Agron, Simitči Beni, Filinger David, Stojaník Ondřej, Světlík Ivo, Fitzel Tomáš, Martinka Pavel, Látal Marek
Trenér: Petr Málek




Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Jak se blížil zápas se Selpem, tak u nás byl poznat pozitivní pocit blížícího se zápasu. Chtěli jsme odčinit prohru na domácím hřišti, kde jsme tehdy jasně podcenili nováčka a brali ho jako lehkého soupeře. Ale bohužel, v té sestavě co jsme byli a v té nesoustředěnosti v začátku zápasu jsme na vítězství ani nemohli pomýšlet. Na nás bylo vidět, že nám chybí Toni Hernandez, Tomáš Bartošek a Gazi. Když k tomu přičtu nemoc Tomáše Fitzla, tak jsme dopadli tak jak jsme dopadli.
Skóre 5-1 je pro nás hodně krutý výsledek, ale nicméně zasloužený. Proč? Protože dostat gól ve 20 vteřině zápasu a vzápětí po dalši minutě. Tak to není moc dobře. Oba góly padly po tragických, nesmyslných a neočekávaných chybách našich dvou nejlepších hráčů Fíly a Aga, kteří měli prsty v dalších dvou gólech. Určitě jsme v tom asistovali celý tým, který v prvním poločase propadl a hráli jsme jak "chodící mrtvoly". Ale musím podotknout, že s těmi chybami v obraně mě také hodně mrzí asi 5-6 tutovek při power-play, které skončily buď na tyčce anebo nepřesnou střelou. Jak jsme začali hrát power-play (samozřejmě z nouze), soupeř už nebyl ve své kůži a jedině s naší pomocí dotáhl zápas na takový výsledek, který vypadá hrozivě.
Taktika byla jasná a jednoznačná - dávat pozor na bratry Macháčky a nechat ostatní méně nebezpečné hráče hrát svoji hru. Věděli jsme, že oba využivají fotbalovou zkušenost, rychlost a kondici a i přes to jsme je nedokázali pohlídat. Bohužel. Oba dva byli asi u všech gólů, takže musím přiznat, že nás defacto porazili jen oni.
Bohužel, Selp nás letos dvakrát porazil, to znamená že jsou lepší než my a nic jiného než pogratulovat jim ani nejde, ani by nebylo fér něco jiného psát.
My máme teď problém ještě pár dní než se zkompletuje kádr a posílíme nějaké posty. Máme v lednu perný měsic s 5ti zápasy, kde z nich jenom jednou hrajeme venku (na Kladně), takže budeme chtít v domacích zápasech napravit co se nám v poslední době nedařilo.
Budeme pracovat na tom, abychom už nedělali takové blbé a školácké chyby a pokusíme se zabodovat v domácích zápasech. Jestli se dostaneme do play-off, tak to bude pro nás jack-pot, ale určitě to nevzdáme a půjdeme tomu naproti.


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=753
Miroslav Srb

FOTOGALERIE:
© INFONet