ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Dobře rozehraný zápas, který jsme ztratili nejen vlastními chybami, ale i chybami rozhodčích především v závěru zápasu.
13. ledna 2008

SK KLADNO
FC BENAGO "A"
4:3 (2:3)

11. ledna, 21:00 - SH Kladno

Rozhodčí: Ježek (5,5), Kaštánek (7,8)
Delegát: Bydžovský

Branky: 1. Fitko (Müller), 14. Fitko (Junek), 35. Müller, 36. Junek (Čurda) - 4. Filinger (Stojaník), 14. Stojaník, 16. Filinger (Stojaník)
žk: Müller - Klíma, B. Simitči
čk: B. Simitči

Sestava SK Kladno:
Vošmík, Manda - Veselý, Brožek, Müller, Čurda, Junek, Beránek, Polák, Vymětalík, Fitko, Jaráb
Trenér: Hlaváč

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Soukeník Ondřej - Simitči Ago, Simitči Beni, Filinger David, Da Silva Walber, Stojaník Ondřej, Bartošek Tomáš, Fitzel Tomáš
Trenér: Petr Málek




Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Zápas jsme začali úplně jiným rozestavenim než obvykle - se 3 obránci, kde Stojaník hrál osobku na Műllera a osvědčilo se to. Domácí se dostali do vedení naší velkou hrubkou a pak jsme zápas otočili na 2-1. V té době jsme byli jasně lepší, domácí nestíhali a je jen naše chyba, že jsme nedokázali náskok zvýšit. A to nás nakonec stálo všechny body, když jsme ve druhém poločase nedokázali proměnit naše šance a naopak jsme domácím dovolili dostat se do hry i za přispění dost často nepřesných rozhodčích.
Jenže...
Je pro nás ostudou, že jsme s Kladnem prohráli. Nevěděli, především v prvním poločase, vůbec která bije. Samozřejme že jsme si prohráli zápas sami, protože udělat dvougólový náskok, pak by na to nestačil ani pan rozhodčí Ježek a celé Kladno.
Na palubovce se konečně objevil i brazilec Walber, měl křest a docela dobrý. Typický brazilec - klička, přehled atd., někdy na něj nestačili ani 2-3 hráči Kladna. Jenom chyběla střelba. Zápas dost ovlivnily a zřejmě i rozhodly velké hrubky našich hráčů: Beni, Fíla, Fitzel - to se nesmí stát, je to neomluvitelné.
Na závěr bych chtěl opět okomentovat výkony rozhodčích i s tím rizikem, že zase bude na různých diskusních fórem rozebíráno, že si neustále stěžujeme. Je ostuda pro Kladno, co musí vymýšlet rozhodčí, jen aby oni mohli vyhrát. Začíná to už být předem určeným scénářem a ne jenom v našem zápase, ale i v ostatních, protože Kladno venku skoro neboduje, ale za to doma ano, samozřejme přes pomoc rozhodčích. Tentokrát se domácí dočkali pomoci pana Ježka, který udělal sobě a českým rozhodčím ostudu. Vymýšlel fauly jako na běžicím páse a ty samé fauly, které byly pískány pro Kladno nám zase nepískl. Zajímavostí bylo i uznání gólu z DP, kdy míč zřejmě prošel děravou sítí ! Myslím si, že k povinnostem rozhodčích patří i kontrola branek, jsem jen zvědav na to, zda se tato chyba odrfazí v jejich hodnocení. O čemž ale pochybuji.
Ještě bych se chtěl vrátil k pozápasovému extempore s hráčem domácích Műllerem. Dostal jsem čk za to že jsem Műllera hrubě přistrčil, protože jak skončil zápas tak jsem všem pogratuloval za výhru a když jsem se blížil k Műllerovi, tak ten začal řvát a "štěkat" tak, že mě to vytočilo a stalo se to, co se stalo. Zaslouženě.

Pro zajímavost přinášíme i autentické komentáře z diskusního fora e-futsalu (neupravené):
David Muller (SK Kladno) - 2.1.2008 (08:26)
Beni Simitči po zápase div že nebrečel...po vzájemné strkanici jsme dostali oba ŽK a Beni to po zápase okomentoval slovy "díky tobě jsem dostal 4.ŽK a nebudu moct hrát další zápas" a pak mě chytil pod krkem a hodil se mnou o zem. Beni,bohužel to nevypadá na jeden zápas,ale myslím,že tvá nepřítomnost na hřišti tvůj mančaft nějak neoslabí ba naopak posílí!!!
Beni reaguje - 12.1.2008 (16:57)
Vidiš, nakonec si pomohl Benagu takže "diky"!!!
David Muller (SK Kladno) reaguje - 13.1.2008 (07:05)
Beni,strašně rád ti kdykoliv pomůžu,když to bude ku prospěchu věci,což se de facto týká toho pátku! Takže Beni "nemáš zač"!!!

Bugsy Siegl - 12.1.2008 (09:49)
David Muller: Fandil jsem vam a gratuluju k vyhre, ale uznej objektivne, ze hriste na Kladne nakloneny je. Pardubky jste udelali petkou v posledni minute, se Selpem jste na 2:2 vyrovnali chvili pred koncem podle hosti z vymysleny petky, ted ten desitimetrak po faulu ktery nikdo nevidel... Nekteri starsi kluci od vas, co znovu zakladaj Ebarnu to potvrzuj.... ze u vas hosti hrajou do kopce... >David Muller reaguje - 13.1.2008 (07:03)
Tak ty jsi úplně mimo mísu...objektivně uznávám,že Pardubky jsme udělali v poslední minutě penaltou,která byla na mě a která byla víc než 100 procentní... Se Selpem jsme vyrovnali 6 min před koncem z penalty,která byla,akorát by se dalo polemizovat,zda byla uvnitř nebo venku,protože to bylo fakt na hraně a ty další 3 góly za nás rozhodčí rozhodně nedali...no a k tomu Benagu - bohužel pro tebe musím konstatovat,že za ten šestý faul dostal rozhodčí nižší známku,protože podle delegáta byl ten faul dokonce ve vápně a tudíž se místo velký penalty měla kopat malá!!! Jestli někoho podezíráš z bejvalý Ebárny,tak buď konkrétní,protože nikdo nemá důvod říkat,že se u nás hraje do kopce,když to tak není!

Zajímavé komentáře jsou i na našem webu
Doporučuji si je přečíst, je v nich vidět (či spíše nevidět) inteligence pana Műllera.

Miroslav Srb
© INFONet