ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




"Mistři signálů" - takhle bych nazval Eco. Jsou léta letoucí mistry signálů a klobouk dolů jak dokáží skoro v každém zápase prodat tyhle "fóry".
16. ledna 2008

ECO-INVESTMENT PRAHA
FC BENAGO "A"
8:5 (3:2)
15. ledna, 20:00 - SH Sparta Praha

Rozhodčí: Černý M., Orálek
Delegát: Drobný
Branky a asistence: 9. Šnídl Petr (Stejskal Pavel), 15. Pleyer Petr (Frič David), 19. Frič David (Dlouhý Martin), 27. Dlouhý Martin (Pleyer Petr), 30. Stejskal Pavel, 35. Sláma Zdeněk, 40. Stejskal Pavel (Dlouhý Martin), 40. Novotný Jiří - 7. Stojaník Ondřej (Filinger David), 14. Filinger David, 20. Filinger David (Klíma Jan), 37. Filinger David (Klíma Jan), 39. Hernandez Antonio (Filinger David)
žk: Pleyer Petr - Filinger David

Sestava Eco-investment Praha:
Máca Theodor, Hušbauer Jan - Dlouhý Martin, Pleyer Petr, Novotný Jiří, Tichý Petr, Frič David, Jungbauer Radomír, Sláma Zdeněk, Stejskal Pavel, Mařík Stanislav, Šnídl Petr
Trenér: Vlastimil Bartošek

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Kudrna Michal - Filinger David, Bartošek Tomáš, Simitči Agron, Hernandez Antonio, Stojaník Ondřej, Fitzel Tomáš, Da Silva Walber, Siegl Horst, Macek Filip
Trenér: Petr Málek



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Určitě jsme neudělali ostudu, ba naopak, pěkně jsme potrápili soupeře až do konce zápasu. Od začátku jsme hráli zodpovědně, dokonce měli i více ze hry v začátku zápasu, pak ale soupeř začal mít převahu, ale vždy jsme odpověděli gólem. Mrzí mě jenom, že jsme se dopouštěli vlastních chyb, kde jsem po tom dostali góly. Samozřejmě nebýt chyb gól nepadne, ale tyhle chyby byly školácké.
Sestava slepená na poslední chvíli, přišel nám pomoci hráč sálovky Benaga Filip Máca, Sigi šel hrát po delší době, pořád zraněný Toni hrál na 50%, Tomáš Bartošek po měsíční absenci kvůli nemoci také nebyl ve své kůži, takže když všechno sečtu, hráli jsme ve 4 lidech (Ago, Fíla, Stojka a Fitzel), kteří byli připraveni na 100%.
Musím podotknout, že se odložil pražský křest brazilce Walbera na tento pátek proti Hodonína a již přiletěl i další brazilec (konečně) Caio de Oliveira. Uvidíme kdy jeho start nám umožní zahraniční úsek ČMFS, ale věřím že to bude brzy.
V následujícím týdnu má přiletět nejlépe vyhlášený futsalista Kosova a tím chci uzavřít posily. Prozatím... protože v létě očekávám velkou posilu ze Slovenska... reprezentanta !
A ať tato sezona dopadne jakkoliv (sestup, záchrana anebo náhodou play-off), tak už od teď budeme připravovat tým na další sezónu a touto cestou chci potvrdit, že Benago nečeká nic jiného než profesionalizace týmu. Doufám, že angažování brazilců je toho dostatečným důkazem.

Ale ještě se vrátím k zápasu s ECO: soupeři gratuluji k výhře, byli o ty góly lepší než my, ale zase ne o moc. A musím podotknout že styl jakým zvolili získání Filingera na play-off se jim moc nevydařil a tím si uzavřeli dveře, protože je jasně dáno kdo je generálem v Benagu a kdo o tom rozhoduje.
Vzkaz: BUDEME BOJOVAT AŽ DO KONCE POSLEDNÍHO KOLA O MOŽNOST POSTOUPIT DO PLAY-OFF... A PRÁVĚ CHCEME NARAZIT NA ECO, PROTOŽE JE MŮŽEME VYŘADIT. NEJDŘÍVE ALE CHCI ABYCHOM SE ZACHRÁNILI A PAK SE POKUSILI O ZÁZRAK... ALE ZÁZRAKY SE DĚJÍ, JENOM SE JIM MUSÍ JÍT NAPROTI.


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=768

Miroslav Srb
© INFONet