ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




"Zavřeli jsme všem co nám nepřáli huby".
3. února 2008

VŠB OSTRAVA
FC BENAGO "A"
1:2 (1:1)
1. února, 20:00 - SH Ostrava

Rozhodčí: Venc Radek (7,7), Sebök Ladislav (7,7)
Delegát: Blažek Marek
Branky a asistence: 1. Nejezchleba Miroslav (Mudrík Vladimír) - 14. Macek Filip (Filinger David), 26. Filinger David
žk: Lalák Jiří - Stojaník Ondřej

Sestava VŠB Ostrava:
Závodník Tomáš, Zotyka Lukáš - Lalák Jiří, Nejezchleba Miroslav, Machálek Pavel, Galuška Michal, Mudrík Vladimír, Poláček Jaroslav, Vyležík Michal, Baus Radek Trenér: Svoboda
Trenér: Václav Svoboda

Sestava FC Benago:
Klíma Jan, Bilík Pavel - Simitči Agron, Filinger David, Stojaník Ondřej, Macek Filip, Fitzel Tomáš, Martinka Pavel, Šindler Petr
Trenér: Petr Málek



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Vím, že hodně lidí se 24 hodin denně modlili abychom neuspěli a konečně sestoupili do 2.ligy, ale oni jsou strašně naivní a někdy i blbí, protože kolikrát jsem psal, že Benago sestoupí jenom tehdy, pokud budu chtít já a ne někdo jiný, takže dokud jsem TADY, tak bude i Benago v 1.lize.
Také vím, že hodně lidí budou naštvaní, že si to můžu dovolit, ale tohle není žádná namyšlenost ani frajeřina, to je realita. Když bylo nejvíce nutné tak jsme zabrali a ne jenom proti bezzubým hráčům z VŠB, které bylo povinnost porazit, ale i předtím Šumperk jsme měli porazit a několik dalších zápasů, kde jsme prohráli kvůli malému počtu hráčů. Tohle je důvod, proč jsme byli v bahně, a ne něco jiného...
Další můj krok, který byl mistrovský, byla koupě sálovkářského týmu z Jestřabí, protože díky jim jsme měli další hrače, kteří nám pomohli v boji o záchranu a zároveň teď i o play-off. Škoda že jsme tohle s Radkem Florešem neupekli dříve, protože teď možná bychom měli o 10 bodů více. Sálovkářské Benago Jestřabí tento víkend zakončilo základní část na 1.místě, takže jaká je tam kvalita asi no comment!
Všem ze sálovky: Radkovi a klukům-hráčům DĚKUJI za pomoc a samozřejmě i Petrovi Kosečkovi, který je takovým všemohoucím a všeznalcem všeho. Děkuji.

Na zápas do Ostravy jsme z Prahy jeli v sestavě Klíma, Ago, Fíla a Fitzel a tam se k nám připojili Pavel Bilik, Stojka, Macek, Martinka a poprvé Šindy jako další výpomoc ze sálovky (Petr Šindler) a na nic jiného než na vítězství jsme nepomýšleli, protože jsme věděli, že tohle je zápas, kde jedním knockautem můžeme porazit naše soupeře o záchranu a take VŠB v boji o play-off a vše dopadlo tak, jak jsme si přáli - Pardubice prohrály, Mikeska remizovala a VŠB také prohrála. Teď jsme na 8.místě které nám zaručuje play-off a zuby nehty budeme chtít tohle místo udržet, abychom se mohli představit i letos v play-off a to konečně v hojném počtu hráčů, včetně 2 brazilců a 2 albanců, kteří hrají za své národní mužstvo.
Na soupeře jsme věděli dopředu že se musíme vypořádat s "nervákem" Mudrikem a kapitánem a jejich nejlepším hráčem Lalákem a splnili jsme to do puntíku. Mimo jedné jediné přihrávky na zadní tyč, když už ve 20 vteřině nám dali gól, kde oba 2 naši hráči měli pohlidat střelu z autu. Po obdržené brance jsme už pak celý zápas bušili do nich a nebýt naší velké nervozity (kvůli důležitosti zápasu) a následné zbrklosti, jsme mohli dát minimálně dalších 6-7 tutovek, takhle jsme udělali brankáře domácích (jak říkal Fíla) zralého na repre pozvánku !!!
Vyhráli jsme 2-1 góly Macka (Fíla asistence) a Fíly (klasika) a jsme nesmírně štastni a chceme hrát play-off a klidně s kýmkoliv....špatně...pardon...ne s kýmkoliv, ale jenom s Eco. Chceme je, už i hráči chtěji speciálně Eco, mimo mně i Fíla a Klímič a samozřejmě i Ago. Myslím si, že i pro čtvrtfinále větší a lepší dvojice nemůže být - derby jako prase se vším všudy, konečně v Praze může být plná hala.
A doslechl jsem se, že i ostatní ligové kluby chtějí abychom my hráli s Eco, protože je vyřadíme a oni nebudou mít nejtěžšího soupeře v boji o titul, takže doufám, že to opravdu tak dopadne a že se mi splní tajné přání !

Miroslav Srb
© INFONet