ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Do Heřmanova Městce jsme si jeli jen zahrát, pouze jsme si museli dávat pozor na vykartování některých našich hráčů.
16. února 2008

TORF PARDUBICE
FC BENAGO "A"
5:3 (2:0)
15. února, 20:00 - SH Heřmanův Městec

Rozhodčí:
Delegát:
Branky a asistence:
žk:

Sestava Torf Pardubice:
Z
Trenér:

Sestava FC Benago:
K
Trenér: Petr Málek



Zápas okomentoval Beni Simitči, president klubu:
Jet hrát posledni kolo do Heřmaňáku pro nás byla jenom povinnost, kdybychom nemuseli, tak raději jsme tam nejeli. Ze všech stran se valila na nás hrozba a to velká: nejlepší hráč ligy Filinger měl 7 žlutých karet a v případě další by v play-off stál 2 zápasy, dále Stojaník a Hernandez měli oba 3 žluté, takže také u nich hrozila stopka na 1 zápas. No a mladý Bartošek byl po delším zranění, ale také jel.
A aby nebyly dohady o nějakém pouštění zápasu tak jsme se rozhodli, že pojedeme všichni mimo Klímiče, který už byl v trestu, ale že budeme hrát jenom do té míry, abychom neohrozili budoucnost play-off kvůli nasbíraným kartám pro ty hráče, kteří byli v ohrožení, zbytek měl hrát normálně na plno. Bohužel, tahle hrozba nám úplně zničila záměr a hráli jsme tragicky pod naší úroveň a jelikož soupeř chtěl více než my vyhrát a více bojoval, tak je normalní, že nás porazil. My jsme pak na závěr zkoušeli naši zbraň, power-play, ale bohužel bez Klímiče ale se Soukeníkem, který v power-play úplně vyhořel, neměli jsme vůbec šanci.
Jak byl zápas pro nás tvrdý svědčí i to, že si zase obnovili zranění Tomáš Fitzel a Tomáš Bartošek a Beni má ruku v sádře se zlomeným prstem. Možná je to i plod toho, že soupeř hrál naplno a my se šetřili a proto pak jsou ty šrámy ze zápasu.
Teď za 2-3 týdny začíná pro nás úplně jiný svět play-off, kde narazíme na nejlepší tým ligy ze základní části, ale pro nás nejpřijatelnější soupeř - Eco a hlavně je důležité, že všechny zápasy hrajeme u nás doma a pevně věřím, že náš sparťanský kotel jim pěkně zavaří a že společnými silami uděláme senzaci čtvrtfinále a postoupíme dál.
Samozřejmě že favoritem je Eco, nejen ve čtvrtfinále, ale i na titul ligy ale MY SI VĚŘÍME A VYŘADÍME JE, protože máme nejlepšího hráče ligy Fílu a nejlepšího futsalového brankáře Klímiče !!!!!


On-line reportáž z utkání naleznete zde:
http://efutsal.cz/index.php?page=online&lid=9&id=791

Miroslav Srb
© INFONet