ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Po odřeknutí zápasu s Dubnicí jsme narychlo sehnali neméně důstojného soupeře a nakonec se radovali ze šťastného vítězství.
14. srpna 2008

FC BENAGO "A"
VÝBĚR PRAŽSKÝCH FUTSALISTŮ
8:7 (4:1)
14. srpna, 20:00 - SH Zruč nad Sázavou

Rozhodčí: Jan Bělovský
počet diváků: 150
Branky a asistence: 1-06. Brožek (Maxhuni), 14. Stojaník (Filinger), 16. Stojaník (Filinger), 20. Světlík (Brožek), 23. A. Simitči (Světlík), 25. Maxhuni (Brožek), 28. A. Simitči (Brožek), 40. A. Simitči (Filinger) - 6. Pešír (Trojan), 24. Trojan (Pospíšil), 26. Pešír (Trojan), 26. Pešír, 36. Starý (Trojan), 36. Pešír (Trojan), 38. Pešír (Starý)

Sestava FC Benago:
Soukeník - A. Simitči, B. Simitči, Filinger, Stojaník, Světlík, Brožek, Maxhuni
Trenér: Petr Málek

Sestava Výběru pražských futsalistů:
Pospíšil - Šulc, Trojan, Pešír, Regert, Starý, Šimlinger
Hrající trenér: Stanislav Trojan



Komentář k zápasu přidal Beni Simitči, president klubu:
Nejdříve musím poděkovat kamarádovi Standovi Trojanovi, že narychlo dal do kupy tým, a kvalitní tým, protože i oni se přesvědčili, že by byla škoda nechat těch 200 diváků na holičkách. A když jsem pak viděl na palubovce fotbalisty, a to docela kvalitní fotbalisty, na čele s Tomášem Pešírem, Standou Trojanem (jednou z legend Pražské ligy) a Pavlem Šulcem a další hráče, tak bylo jasné, že nepřišli prodat svou kůži lacino.
My jsme hráli po vedení 4-1 špatně, vypadli jsme z rytmu a k tomu výpadku nám pomohl náš gólman Soukeník, který svými chybami pomohl soupeři vždy aby se vrátil do rytmu a udělat nakonec z toho drama. Nám chybělo několik hráčů, ale i tak jsme měli vyhrát větším rozdílem, jenže na "kdyby" se nehraje... Od nás hrali dobře Stojaník, Světlík a Dan Brožek a samozřejmě brácha Ago, který pokračoval v rodinné tradici, kterou máme ve Zruči a vsítil hattrick a vítězný gól.

Byl to náš první zápas po letní pauze a v této sestavě... V následujících dnech očekáváme "další přírustky" do týmu a pak už můžeme začít něco dělat vážněji, až budeme komplet. Uvidíme, první prověrka bude naostro už 3.9 v pohárovém zápase v Plzni...do té doby MUSÍME být připraveni...


Podrobný komentář z utkání naleznete zde:
http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=42506

Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet