ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Přípravný zápas s pražským celkem se nám hrubě nevyvedl především díky našim hrubým chybám.
23. srpna 2008

FC BENAGO "A"
FC BIANCONERI PRAHA
4:5 (4:2)
21. srpna, 20:00 - SH Slavia Praha

Branky a asistence: 1-0Světlík (Ani Mullai), Světlík, Filinger (Ani Mullai), Ani Mullai - Rod, Pešír (Trojan), Trojan (Pešír), Trojan, Trojan (Pešír)

Sestava FC Benago:
Soukeník - Simitči B, Simitči A, Filinger, Světlík, Mullai A, Michal, Brožek, Stojaník, Maxhuni
Trenér: Petr Málek

Sestava FC Bianconeri Praha:
Pospíšil - Rod, Trojan, Pešír, Charvát, Hrubeš, Březský, Proskočil,
Hrající trenér: Stanislav Trojan



Komentář k zápasu přidal Beni Simitči, president klubu:
Lekce, která nás pěkně srazila zpět na zem, tohle můžu říci o tomto přípravném zápase. Přesně takový scénář předvídala naše "vědma" Dan Brožek, že budeme hrát s týmem slabších kvalit a nižší ligy, my je podceníme, budeme od začátku vést a pak se na to vyprdnem a tohle se na 100% potvrdilo !
Potýkáme se s problémem najít pořádného soupeře na přátelák a tak jsme nuceni si vybírat z Prahy. Soupeři jsem zařídil hráčskou "pomoc" tandemu Trojan-Pešír, který nás defacto ve druhém poločase porazil čtyřmi goly z celkových pěti. My jsme začali dobře tak jak jsme byli domluveni před začátkem zápasu - naplno, napadat soupeře a v případě vedení to nevypustit, jenže to platilo pouze v 1. poločase, který jsme vyhráli 4-2.
I ty dva goly a zbytek ve 2.poločase byly naše velké hrubky, kterých jsme se dopouštěli včetně našeho golmana. Druhý poločas byl laxní z naší strany, když jsme se snažili se probojovat balonem až do branky místo abychom zakončovali jednoduše a proto nás pak soupeř (rychlik Pešír) potrestal z brejku golem a asistencemi Trojanovi, který se uvedl hattrickem proti kamarádovi !
Byl to náš první zápas po letní pauze a v této sestavě... V následujících dnech očekáváme "další přírustky" do týmu a pak už můžeme začít něco dělat vážněji, až budeme komplet. Uvidíme, první prověrka bude naostro už 3.9 v pohárovém zápase v Plzni...do té doby MUSÍME být připraveni...
Nic....nedá se nic dělat, teď máme před sebou 2 týdny tréninku a přípravu před pohárovým zápasem proti Indossu, který nás prověří, jak jsme připraveni na ligu. Doufám že se už všichni soustředíme na takticko-technické věci, které začneme pilovat a sehrajeme se úplně tak jak se má, protože máme "staronové hráče" včetně nových posil a je zapotřebí se "naštelovat" co nejvíce!


Miroslav Srb


FOTOGALERIE:
© INFONet