ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Brzy jsme se ujali vedení 2:0, ovšem nakonec v hektickém závěru jsme dokázali otočit výsledek 4:2 a připsali si všechny body.
28. listopadu 2010

TORF PARDUBICE
FC BENAGO PRAHA
4:5 (0:2)
27. listopadu, 20:00 - NH Pardubice

Rozhodčí: Brejník Aleš (7,4), Chládek Miroslav (7,5)
Delegát: Starý Ladislav
Počet diváků: 210
branky: 3. Koudelka Tomáš, 11. Netolický Roman (Jeřábek Jan), 13. Jeřábek Jan, 32. Netolický Roman (Jeřábek Jan) - 5. Brožek Daniel, 9. De Oliveira Caio (Gonzales Fabian), 35. De Oliveira Caio (Brožek Daniel), 38. Brožek Daniel (Gonzales Fabian), 40. Brožek Daniel
žk: Šimon David, Koudelka Tomáš, Jeřábek Jan, Sklenář Václav - Gonzales Fabian

Sestava Pardubice:
Šimon David, Nachtigal Petr - Urbanec Tomáš, Beran Jiří, Koudelka Tomáš, Malý Roman, Jeřábek Jan, Jeřábek Jan, Sklenář Václav, Slováček Jakub, Slováček Matěj, Netolický Roman
Trenér: Miloslav Růžička

Sestava FC Benago:
Krajč Marian - Filinger David, Simitči Agron, Chrobák Marek, Angellot Garces, Brožek Daniel, De Oliveira Caio, Sýkora Radek, Gonzales Fabian
Trenér: Beni Simitči



Konec byl hodně dramatický," vrátil se k sobotnímu utkání v Pardubicích trenér a prezident Benaga Zruč nad Sázavou Beni Simitči. Do utkání přitom hosté vstoupili výborně. "Nejprve to šlo vše podle plánu. Trochu jsem pozměnil taktiku, Filingera jsem posunul dopředu, aby s Brožkem narušovali rozehrávku Pardubic," naznačil kouč a dodal: "Dostali jsme se do hodně šancí, šlo to super."
Jenže po chybě se Pardubice kontaktním gólem dostaly do hry. "Pak jsme se svezli, než jsme se probudili, bylo to 4:2," zlobil se Beni Simitči, který se zhruba osm minut před koncem vyžádal time-out. "Od té doby jsme hráli power-play, domácí nad sebou měli hrozbu desetimetrového kopu za fauly. My vyrovnali a další příležitosti neproměnili. Jenom Ppi této power-play jsme třikrát nastřelili tyč!" zdůraznil trenér.
Vítěznou branku Zručští vstřelili až pár vteřin před koncem. "Po šlapáku domácích šel Filinger na desetimetrový kop, gólman mu ho vyrazil, ale Dan Brožek to doklepl," oddechl si Beni Simitči. Takového obratu v zápase si trenér velmi cení. "Náš tým začíná být opravdu velký, otočit stav 4:2 v Pardubicích, kde se hraje tvrdě na tělo, se letos hodně týmům nepovede," upozornil.
V sestavě Benaga tentokrát chyběl Gabriel Rick. "Kvůli žlutým kartám," vysvětlil kouč, který bude v dalších zápasech nominovat pouze osm hráčů. "Dva náhradníci se necítí dobře a dosud se mi potvrdilo, že když do utkání později naskočili, nebyl jejich výkon optimální," vysvětlil svou strategii Beni Simitči, který šetří i Aleše Štorce: "Je hodně pracovně vytížený, věnuje se i rodině. Netrénuje, jsme domluvení, že ho povolám jen v případě nutnosti nebo speciálního zápase. V současné době máme dobrou sestavu, navíc trénujeme skoro pětkrát týdně, už je to u nás trochu jinak."
zdroj www.svoboda.info
© INFONet