ZPRAVODAJSTVÍ
KLUB
SEZÓNA
FOTOGALERIE
SPONZOŘI KLUBU
KONTAKT
STATISTIKY

Hlavní sponzoři




Trenér Benaga Zruč n/S Beni Simitči říká: "Porazit se můžeme jedině sami a ne soupeř".
6. listopadu 2010

INDOSS PLZEŇ
FC BENAGO PRAHA
1:5 (0:2)
5. listopadu, 20:00 - SH VŠ Plzeň

Rozhodčí: Hofmann Rudolf (7,7), Henych Karel (7,8)
Delegát: Svoboda Miroslav
Počet diváků: 220
branky: 37. Kučera Petr - 19. Rick Gabriel (Štorc Aleš), 19. Filinger David, 30. Filinger David, 32. Rick Gabriel (De Oliveira Caio), 39. Rick Gabriel (Filinger David)
žk: Kovacs Michal, Štverák Tomáš - Sýkora Radek

Sestava Plzeň:
Hajžman Marek, Kučera Petr, Myslík Vladimír, Vnuk Tomáš, Kovacs Michal, Mižár Jakub, Scheinherr Jiří, Míka Martin, Peteřík Tomáš, Blažek Jakub, Štverák Tomáš
Trenér: Petr Šindelář

Sestava FC Benago:
Krajč Marian - Sýkora Radek, Fichtner Tomáš, Fitzel Tomáš, Rick Gabriel, Gonzales Fabian, Filinger David, Simitči Agron, Štorc Aleš, Chrobák Marek, Brožek Daniel, De Oliveira Caio
Trenér: Beni Simitči



"Od začátku to šlo tak, jak jsme chtěli," liboval si prezident a trenér Benaga Zruč n. S. Beni Simitči a navázal: "Kluky jsme v týdnu hodně varovali, nemohou se dopustit takových chyb jako proti Helasu. Makali od začátku." Beni Simitči musel pozměnit složení čtyřek, musel se totiž obejít bez potrestaného Angellota. Naopak měl k dispozici Caiu de Olivieru, který se po cestovních peripetiích konečně dostal do Zruče n. S. "Také jsme trochu pozměnili taktiku," upřesnil kouč. "Do čtyřky k Fillingerovi, Agovi a Brožkovi dal dopředu Marka Chrobáka, který je více pohyblivý a rychlý. S Danem Brožkem napadali rozehrávku obránců, nenechali je zakládat útoky," rozebíral taktické kroky Beni Simitči a pokračoval: "Angellota v druhé čtyřce nahradil Aleš Štorc, zvládli jsme to dobře. Když už jsme vedli 2:0, potřebovali jsme držet míč a proto jsem vystřídal Chrobáka Olivierou. Ne pro výkon, ale kvůli taktice. Caia také splnil svou roli na sto procent, i když byl po dvacetihodinovém letu unavený. Odehrál přesně to, co jsme od něj očekávali. Celé mužstvo makalo fantasticky, nemůžu jmenovat. Všichni hráli dobře."
K dalšímu utkání Benago nastoupí v sobotu 13. listopadu. Doma přivítá Balticfloru Teplice a půjde o přímý souboj o druhé místo. Teplice se přitom ve Zruči představily už na začátku října, kdy vyhrály ve čtvrtfinále poháru 3:6 (0:4). "Doufám, že se pohárový zápas nebude opakovat," připomněl Beni Simitči. "Doufám, že nám pohárový zápas stačil k tomu, abychom se poučili z chyb. Zápas v Plzni jasně ukázal, že pokud hrajeme soustředěně na obranu, tak nás těžko někdo porazí. To kluci sami viděli a sami přiznali, že porazit se můžeme jedině sami a ne soupeř," zakončil trenér Zruče n. S.
zdroj www.svoboda.info
© INFONet